چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

برداشت ۱۰ هزار تن کدو از مزارع بروجرد

برداشت ۱۰ هزار تن کدو از مزارع بروجرد
ندای لرستان - رئیس جهاد کشاورزی بروجرد از برداشت ۱۰ هزار تن محصول کدو از سطح ۲۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس جهاد کشاورزی بروجرد از برداشت 10 هزار تن محصول کدو از سطح 200 هکتار از مزارع این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای استان لرستان، رئیس جهاد کشاورزی بروجرد با اشاره به برداشت 10 هزار تن کدو از مزارع بروجرد گفت: مزارع کشت کدو بیشتر در مناطق مستعد و دارای منابع آبی پایدار شهرستان قرار دارند و بخش قابل توجهی از این محصول علاوه بر تأمین نیاز داخلی شهرستان، به سایر شهر‌های استان و حتی استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.
عزت‌الله نباتی خاطرنشان کرد: محصول کدو به‌دلیل سازگاری با شرایط اقلیمی منطقه و نیاز نسبتاً کم به نهاده‌های پرهزینه، یکی از محصولات اقتصادی و پرطرفدار بین کشاورزان بروجردی به شمار می‌رود.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: تلاش مجموعه جهاد کشاورزی بر این است که با آموزش‌های فنی، حمایت‌های تسهیلاتی و توسعه صنایع تبدیلی، زمینه افزایش بهره‌وری و ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای کشاورزان منطقه فراهم شود.
نباتی اضافه کرد: مجموع اراضی کشاورزی شهرستان 72 هزار و 500 هکتار بوده که از این میزان 36 هزار هکتار اراضی آبی و 36 هزار و 500 هکتار اراضی دیم است.
وی گفت: شهرستان مستعد برای تولید محصولات باغی و زراعی است، به‌طوری‌که تولید 20 گونه میوه مرغوب را در کارنامه خود دارد.


نظرات شما