چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴
ورزشی

اسکوچیچ: درباره هاشمیان متاسفم

اسکوچیچ: درباره هاشمیان متاسفم
ندای لرستان - ایرنا /سرمربی تیم تراکتور گفت: بازی پرسپولیس و تراکتور می‌تواند به عنوان دربی شناخته شود و فردا یک بازی نزدیکی داریم، گفت: درباره هاشمیان متاسفم، او مرد بسیار ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا /سرمربی تیم تراکتور گفت: بازی پرسپولیس و تراکتور می‌تواند به عنوان دربی شناخته شود و فردا یک بازی نزدیکی داریم، گفت: درباره هاشمیان متاسفم، او مرد بسیار خوبی است و همیشه نظر مثبتی درباره او داشتم.
دراگان اسکوچیچ روز چهارشنبه در نشست خبری پیش از بازی تراکتور-پرسپولیس، ادامه داد: سابقه همکاری با او داشتم و آرزوی بهترین‌ها را برایش دارم. از کریم باقری نیز استقبال خوبی خواهیم کرد و دوست خوب من است.
وی اظهار کرد: تیم برای بازی فردا انگیزه بسیار بالایی دارد و بعد از 2 برد مهم در بازی‌های اخیر، اعتماد به نفس مضاعفی داریم و می‌توانیم نتیجه مثبتی از بازی فردا بگیریم.
سرمربی تراکتور افزود: در هفته‌های گذشته ریکاوری و بازیابی را داشتیم و بازیکنان به اهمیت این بازی بهتر از من آگاه هستند.
وی تاکید کرد: حضور نداشتن هواداران، نکته منفی بازی فردا است و کاری از دست ما برنمی‌آید.
اسکوچیچ در خصوص جریانات بازی این 2 تیم در سال گذشته و محرومیت تماشاگران از حضور در بازی، اظهارکرد: در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که تمام بازی‌ها فیلمبرداری می‌شود و می‌توان تماشاگرانی که مشکل ایجاد می‌کنند را شناسایی و ازورود آن‌ها به استادیوم جلوگیری کرد و برگزاری بازی بدون هواداران به خصوص برای کشور ایران که مردم فوتبال دوست دارد، تاسف بار است.
بازار
وی افزود: برای بازی فردا فقط ایگور مصدوم است و کارهای مداوا را در کشور خود پیگیری می‌کند و باقی بازیکنان در شرایط آرمانی قرار دارند و شاید درباره 2 نفر ریسک کنم.
وی در خصوص تغییر سرمربی تیم حریف نیز گفت: درباره این‌که چه کسی روی نیمکت حریف باشد فکر نمی‌کنم و مهم تیمی است که به زمین می‌فرستند البته فارغ از این موضوع، تیم ما خاصیت تطبیق پذیری دارد.
سرمربی تراکتور ادامه داد: درک می‌کنم که انتظارات هواداران بالا رفته ولی برخی موارد مثل این‌که چه کسی روی نیمکت تیم حریف می‌نشیند، دست ما نیست اما به بردن بازی فکر می‌کنیم و تمامی تلاش خود را بکار می‌گیریم. انتظارمان از خودمان زیاد است و برای بهترین‌ها تلاش می‌کنیم.
وی درباره وضعیت استادیوم یادگار امام تبریز افزود: بازسازی استادیوم هنوز تمام‌ نشده و به زمان نیاز دارد تا به شرایط ایده آل برسد بنابراین ما تصمیم گرفتیم بازی فردا را در بنیان دیزل برگزار کنیم.


نظرات شما