چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

افزون بر ۱۰۰ ورزشکار یزدی راهی اردوهای ملی شدند

افزون بر ۱۰۰ ورزشکار یزدی راهی اردوهای ملی شدند
ندای لرستان - ایرنا/ مدیرکل ورزش و جوانان یزد با اشاره به روند رو به رشد ورزش قهرمانی و فعالیت‌های حوزه جوانان در استان گفت: بیش از ۱۰۰ ورزشکار یزدی در نیمه نخست امسال به ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / مدیرکل ورزش و جوانان یزد با اشاره به روند رو به رشد ورزش قهرمانی و فعالیت‌های حوزه جوانان در استان گفت: بیش از ۱۰۰ ورزشکار یزدی در نیمه نخست امسال به اردوهای مختلف تیم‌های ملی دعوت شدند.
سید احمد هاشمی افزود: در کنار حضور ورزشکاران در اردوهای تیم‌های ملی، بیش از ۲۰ دوره آموزشی مربیگری و داوری در رشته‌های مختلف در سطح استان برگزار که نقش مهمی در ارتقای دانش تخصصی جامعه ورزش و توسعه زیرساخت‌های انسانی ورزش یزد دارد.
وی با تشکر از جامعه بزرگ ورزش استان و همراهی مردم و مسوولان ادامه داد: در حوزه جوانان نیز یزد همچنان در جایگاه نخست کشور قرار دارد و بر اساس ارزیابی‌های وزارت ورزش و جوانان، استان در سال ۱۴۰۴ همانند سال ۱۴۰۳ موفق به کسب رتبه اول کشور در این حوزه شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان یزد ادامه داد: این موفقیت حاصل مجموعه‌ای از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و ظرفیت‌های موجود در حوزه جوانان استان است و تداوم آن نیازمند همراهی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌های مردمی و فعالان این عرصه است.
هاشمی با اشاره به گستردگی فعالیت‌های ورزشی در شهرستان‌های استان گفت: در مجموع حدود ۵۰۰ هیات و انجمن ورزشی در شهرستان‌های مختلف یزد فعالیت دارند و بخش قابل توجهی از برنامه‌ها و فعالیت‌های آنها با وجود محدودیت اعتبارات از طریق مشارکت بخش خصوصی و خیران ورزشی تامین می‌شود.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت استان در میزبانی رویدادهای ورزشی گفت: یزد همواره از ظرفیت لازم برای میزبانی اردوها و برنامه‌های معتبر تیم‌های ملی برخوردار بوده است و این ظرفیت می‌تواند زمینه حضور بیشتر ورزشکاران و تیم‌های ملی در استان و معرفی توانمندی‌های ورزشی یزد را فراهم کند.
هاشمی خاطرنشان کرد: مجموعه ورزش و جوانان استان تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت هیات‌های ورزشی، بخش خصوصی، خیران و جامعه ورزش زمینه توسعه ورزش قهرمانی و همگانی و همچنین ارتقای فعالیت‌های حوزه جوانان را بیش از پیش فراهم کند.
یزد با یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۵۵ هیات استانی، ۱۰۰ هزار ورزشکار بیمه شده و بیش از ۴۰۰ هیات ورزشی شهرستانی است.


نظرات شما