ندای لرستان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سه میلیون و ۸۴۸ هزار قطعه جوجهریزی، تیر ماه امسال در مرغداریهای استان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛نامدار صیادی با اشاره به آمارهای حوزه ی تولید طیور در لرستان گفت:
تیر ماه امسال آمار جوجه ریزی در ۱۷۶ واحد مرغ گوشتی استان به ب یش از سه میلیون و ۸۴۸ هزار قطعه رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی جوجهریزی در استان نسبت به مدت مشابه ماه گذشته افزود:بیشترین میزان جوجهریزی در مرغ داری های شهرستانهای بروجرد، الیگودرز و خرمآباد انجام شده است.
صیادی با اشاره بر روند صعودی تولید در استان بیان کرد: این آمار نشاندهنده رشد ۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است که در آن دوره، میزان جوجهریزی سه میلیون و ۳۸۷ هزار قطعه ثبت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: این افزایش تولید، علاوه بر ثبات و پایداری در تأمین گوشت سفید و تقویت زنجیره تأمین در استان گامی مؤثر برای ارتقای امنیت غذایی و تقویت اقتصاد کشاورزی استان است.