ندای لرستان - مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: در ۹ ماه نخست امسال ۶۳۲ فقره تخلف زیستمحیطی کشف و ۴۲۴ متخلف شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، کامران فرمانپور با اشاره به آمار ۹ ماهه تخلفات زیستمحیطی اظهارکرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست استان موفق به کشف ۶۳۲ فقره تخلف زیستمحیطی و شناسایی ۴۲۴ متخلف شدند.
وی با اشاره به آمار تفکیکی تخلفات افزود: از جمله موارد کشف شده، ۳۷۰ مورد مربوط به آلودگیهای محیطزیستی در حوزههای آب، خاک، هوا و پسماند بوده است.
به گفته مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، همچنین ۶۹ مورد صید غیر مجاز آبزیان، ۲۷ مورد شکار پرندگان، ۳۴ مورد شکار غیر مجاز پستانداران و ۲۴ مورد زندهگیری پستانداران در این مدت ثبت شده است.
فرمان پور با بیان اینکه ۱۸۳ قبضه سلاح مجاز کشف شده که بیشتر به دلیل استفاده خارج از ضوابط در مناطق حفاظتشده بوده، تصریح کرد: همچنین ۱۷ قبضه سلاح غیر مجاز در این عملیاتها توقیف شده است.
وی، میزان ضرر و زیان ناشی از این تخلفات را ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برآورد کرد و گفت: تاکنون حدود ۳۹۰ میلیون تومان از این مبلغ وصول شده است.
فرمانپور بر تداوم روند وصول باقیمانده خسارات تأکیدکرد و افزود: با پیگیریهای قضایی و همکاری نهادهای مرتبط، برخورد با متخلفان زیستمحیطی بدون اغماض ادامه خواهد یافت.