پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

جذب ۴۰ همت منابع مالی در لرستان

جذب ۴۰ همت منابع مالی در لرستان
ندای لرستان - استاندار لرستان گفت: ۴۰ همت (هزار میلیارد تومان) از ابتدای امسال تا مهرماه برای طرح‌های عمرانی و اقتصادی استان جذب شده است.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - استاندار لرستان گفت: ۴۰ همت (هزار میلیارد تومان) از ابتدای امسال تا مهرماه برای طرح‌های عمرانی و اقتصادی استان جذب شده است.

استاندار لرستان گفت: ۴۰ همت (هزار میلیارد تومان) از ابتدای امسال تا مهرماه برای طرح‌های عمرانی و اقتصادی استان جذب شده است.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، سید سعید شاهرخی امروز ۹ بهمن در جلسه شورای اداری استان که با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پلدختر برگزار شد، گفت: در مجموع با جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، منابع صندوق توسعه ملی و بانک‌ها، تا پایان مهرماه ۴۰ همت برای طرح‌های مختلف از جمله راه‌آهن استان تأمین شده است.
وی با اشاره به فعالیت طرح راه آهن با ۷۰۰ نفر در ۳۰ جبهه کاری افزود: توسعه و تکمیل مسیر‌های خرم‌آباد-پلدختر و طرح‌های آبیاری کشاورزی نیز با جدیت دنبال می‌شود. همچنین طرح سد معشوره که ۲۰ سال گذشته ۱۶۰ میلیارد تومان برای آن تخصیص داده شده بود امسال با یک همت تأمین اعتبار شد و که تلاش می‌شود تا ۱۴۰۶ به بهره برداری برسد.
استاندار با اشاره به دومین سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان، اظهارکرد: ثبت جهانی مکان‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد، نقطه عطفی در تاریخ و تمدن ۶۳ هزار ساله ایران و لرستان است که با حمایت‌های وزیر میراث فرهنگی و همکاران، محوطه تاریخی قلعه فلک الافلاک که پیش از این به دلیل وجود پادگان در دسترس مردم نبود، به زودی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
شاهرخی با بیان اینکه لرستان با وجود محدودیت‌های مالی ناشی از تحریم‌ها، به عنوان یک کارگاه بزرگ سازندگی فعال است، تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت قانون بودجه و اوراق مرابحه، ۷۵ درصد تخصیص عمومی و ۱۰۰ درصد تخصیص اختصاصی برای طرح‌ها انجام شده، بیش از ۲.۵ همت اوراق مرابحه جذب و از محل مولدسازی دارایی‌های دولت، حدود ۲.۱ همت برای فعال‌سازی طرح‌ها تأمین اعتبار شده است.
وی به اهمیت توسعه شهرستان پلدختر اشاره کرد و افزود: این شهرستان با مردم متدین، سخت‌کوش و انقلابی، نیازمند توجه ویژه است همچنین طرح‌های آبیاری کشاورزی از جمله ایستگاه جایدر (۲ هزار هکتار)، ایستگاه واشیان (۱.۵ هزار هکتار) و ایستگاه چم‌مهر (۷۰۰ هکتار) در حال اجرا هستند که تا بهار آینده عملیاتی خواهند شد.
استاندار همچنین به طرح‌های راهسازی اشاره و اظهار کرد: راه جدید خرم‌آباد به پلدختر در چهار مرحله در دست اجراست که قطعه اول از خرم‌آباد تا معمولان به زودی آسفالت می‌شود، قطعه چهارم ۳۰ درصد پیشرفت دارد و تلاش برای تأمین مالی قطعه دوم نیز در جریان است.
استاندار لرستان با بیان اقدامات اقتصادی و صنعتی استان گفت: مجتمع کشت و صنعت معمولان و گاوداری ۲ هزار رأسی مجوز نهایی دریافت کرده‌اند و اجرای آن قطعی است، همچنین با پیگیری‌های ویژه، مجوز استخراج روزانه ۲۰ هزار بشکه نفت برای ساخت پالایشگاه خرم‌آباد و پلدختر صادر شد که فراتر از پالایشگاه‌های کرمانشاه خواهد بود.
شاهرخی ادامه داد: برخی طرح‌های صنعتی از جمله کارخانه آهک هیدراته پلدختر با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۲۰۰ نفر نیز به زودی افتتاح خواهد شد.
وی تأکیدکرد: با وجود چالش‌های مالی و تحریم‌ها، استان لرستان با استفاده از تمام ظرفیت‌های دولتی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مسیر توسعه و سازندگی خود را با جدیت ادامه می‌دهد که طرح‌های مهم فرهنگی، گردشگری، آبیاری و راهسازی در اولویت قرار دارند.


نظرات شما