ندای لرستان - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان در جلسه هماهنگی ستاد انتخابات استان که به صورت وبیناری با فرمانداران برگزار شد، گفت: تقویت حکمرانی و چرخش قدرت بیانگر اهمیت انتخابات شوراهاست.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، سعید پورعلی با اشاره به انتخابات هفتمین دوره شهر و روستا گفت: تاکنون هفت گام در حوزه شهری و یک گام در حوزه روستایی در حوزه انتخابات برداشته شده و لازم است اهمیت مشارکت حداکثری مردم در این انتخابات، بیش از پیش تبیین شود.
وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه عمر شورای ششم بیشتر از دیگر شوراها بوده باید زمینه های لازم برای اجرای انتخابات سالم رقابتی و بی طرف فراهم گردد تا نیروهای جدید وارد عرصه انتخابات شوند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با بیان اینکه اعتماد به فرآیندهای انتخابات، موجب افزایش مشارکت می شود، گفت: باتوجه به این اصل، مردم با انگیزه بیشتری در پای صندوق های رأی حضور می یابند.
پورعلی یادآور شد: برهمین اساس باید اعتماد به فرآیندهای انتخابات به شکل حداکثری مورد توجه باشد و گام بزرگ وزارت کشور در این زمینه برگزاری تمام الکترونیک انتخابات هفتمین دوره شهر و روستا می باشد.
وی با اشاره به اهمیت سامانه جامع انتخابات تصریح کرد: سامانه جامع انتخابات، ستون فقرات انتخابات تمام الکترونیک است و فرمانداران باید اطلاعات جامع و کامل در این زمینه داشته باشند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان گفت: از آنجا که مبنای وزارت کشور، داده های سامانه جامع انتخابات است، نقطه اشتراک ما هم داده های سامانه جامع و نقل و استخراج آنها در جریان انتخابات است.
پورعلی در بخش دیگری از سخنانش آموزش عوامل اجرایی را یکی از مهمترین محورهای انتخابات عنوان کرد و افزود: عوامل اجرایی از ابعاد فنی انتخابات نیز هستند که باتوجه به تمام الکترونیک بودن انتخابات باید آموزش این عوامل مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی تأکید کرد: آموزش عوامل شعب اخذ رأی باید به طور ویژه در دستور کار داشته باشد زیرا معتقدیم که مهارت ابزار مهمی است و می تواند ما را از حاشیه های سیاسی دور کند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با اشاره به اینکه انتخابات هفتمین دوره شهر و روستا اولین انتخابات دولت چهاردهم است و ممکنست دشمنان در این زمینه شیطنت هایی انجام دهند، گفت: آموزش عملی و سناریو محور باید مورد توجه ویژه باشد و عوامل اجرایی نیز باید به تجهیزات فنی و ملزومات کار کاملا تسلط داشته باشند.
پورعلی افزود: تجهیزات باید توسط حوزه فنی ستاد انتخابات و خود حوزه های انتخابیه کنترل شوند زیرا ممکنست دشمنان با حملات سایبری در زیرساخت هایی مانند برق و اینترنت سعی در ایجاد شبهه در انتخابات نمایند که در این زمینه نیز باید از روش های جایگزین مختلف استفاده کنیم.
وی تأکید کرد: وضعیت فیبر نوری شعب شهری و آنتن دهی در همه شعب به طور ویژه بررسی و تقویت شود و امکانات و تجهیزات لازم نیز به صورت حداکثری افزایش یابد.
وی ادامه داد: امروز معنای نوینی از امنیت باتوجه به الکترونیک بودن انتخابات ایجاد شده که خود سامانه و رمزهای دسترسی در گردونه امنیت انتخابات وارد می شود و این موضوعات نیز باید مورد توجه باشد.
پورعلی خاطرنشان کرد: لیست شعب مشکل دار هم به صورت ویژه تهیه تا در صورت نیاز از طریق مخابرات و سایر بخش های مربوطه بررسی و نسبت به رفع مشکل آنها اقدام شود.