ندای لرستان - ایسنا / مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه 17 میلیارد و 636 میلیون ریالی قاچاقچی کالا خبر داد.
قهرمان شاهی، مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: پرونده قاچاق لاستیک، سیگار و تنباکو به ارزش 2 میلیارد و 636 میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خرمآباد رسیدگی شد.
بازار ![]()
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت 2میلیارد و 636 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد.
شاهی گفت: شعبه همچنین متخلف را به پرداخت 15 میلیارد ریال ارزش کارشناسی خودرو و در مجموع متخلف را به پرداخت 17 میلیارد و 636 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: مأموران نیروی انتظامی شهرستان خرمآباد از یک دستگاه خودرو محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.