يکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴
گفتگو

کتابخانه ۱۷ شهریور خرم‌آباد باگذشت ۱۵ سال هنوز تکمیل نشده است

کتابخانه ۱۷ شهریور خرم‌آباد باگذشت ۱۵ سال هنوز تکمیل نشده است
ندای لرستان - خرم‌آباد - فرماندار مرکز لرستان، گفت: برخی از پروژه‌ها برای مردم آرزو شده و کتابخانه ۱۷ شهریور یکی از این پروژه‌ها است که پس از ۱۵ سال باید تکمیل شود.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‌آباد - فرماندار مرکز لرستان، گفت: برخی از پروژه‌ها برای مردم آرزو شده و کتابخانه 17 شهریور یکی از این پروژه‌ها است که پس از 15 سال باید تکمیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نورالدین درمنان در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خرم‌آباد، اظهار داشت: کتابخانه‌ها نقش بسیار مهم و بنیادینی در توسعه جوامع ایفا می‌کنند. این نقش تنها محدود به دسترسی به کتاب‌ها نیست، بلکه ابعاد گسترده‌تری از توسعه فرهنگی، اجتماعی، علمی و حتی اقتصادی را در بر می‌گیرد.
وی اضافه کرد: کتابخانه‌ها به‌عنوان مراکز فرهنگی به ارتقای سطح دانش عمومی، ترویج فرهنگ مطالعه و تقویت هویت فرهنگی جامعه کمک می‌کنند.
فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه کتابخانه‌ها مرکز تقویت هویت فرهنگی جامعه هستند، گفت: کتابخانه‌ها می‌توانند در خلق ایده‌های نو و پیشرفت نقش اساسی داشته باشند.
درمنان با بیان اینکه کتابخانه‌ها تنها محلی برای نگهداری کتاب نیستند، بلکه موتور محرک توسعه انسانی در یک جامعه محسوب می‌شوند و هرگونه سرمایه‌گذاری در این نهادها، سرمایه‌گذاری بر روی آینده‌ای آگاه، پویا و پایدار برای جامعه است، اظهار کرد: میراث فرهنگ و هنر ما در کتابخانه‌ها هستند، برخی از پروژه‌ها برای مردم آرزو شده و کتابخانه 17 شهریور یکی از این پروژه‌ها است که پس از 15 سال باید تکمیل شود.
وی با بیان اینکه همه ما برای خدمات‌رسانی بهتر به مردم در این جایگاه‌ها هستیم، تصریح کرد: شهرداری باید انعطاف لازم را در حوزه‌های مختلف با دستگاه‌های اجرایی داشته باشد و بر این باوریم که باید در کنار دستگاه‌های فرهنگی باشیم تا با تمام قدرت رفع موانع کنیم.
فرماندار مرکز لرستان، گفت: اگر خدمات و مدیریت شهری قوی عمل کند استان قوی است و خرسندیم که اتفاقات خوبی در استان در حال رخ‌دادن است.
درمنان تأکید کرد: باید متفاوت عمل کنیم و تغییر نگاه به نفع مردم داشته باشیم.


نظرات شما