سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

کشف۶ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در دورود

کشف۶ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در دورود
ندای لرستان - فرمانده انتظامی دورود گفت:بیش از ۶هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در این شهرستان کشف شد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فرمانده انتظامی دورود گفت:بیش از 6هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در این شهرستان کشف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛ سرهنگ مجتبی نوریان گفت:مأموران پلیس آگاهی دورود حین کنترل خودروهای عبوری دو دستگاه خودرو پژو 405 مشکوک به حمل بار قاچاق را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی دورود افزود:در بازرسی از خودروی های توقیفی 6 هزار و 156 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی بدون مجوز به ارزش یک میلیارد و 100 میلیون ریال کشف و ضبط شد.
سرهنگ نوریان با بیان اینکه بیشتر کالاهای قاچاق ورودی به کشور بدون کیفیت و استاندارد لازم هستند،از شهروندان خواست درصورت مشاهده ی هرگونه قاچاق و یا احتکار کالا، اطلاعات و اخبار در این زمینه را به مرکز فوریت‌های پلیس 110 اطلاع دهند.


نظرات شما