ندای لرستان

آخرين مطالب

دستور العمل بهداشتی انتخابات منتشر شد سیاسی

دستور العمل بهداشتی انتخابات منتشر شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کشور، دستورالعمل بهداشتی انتخابات 28 خرداد 1400 را که پس از تصویب در ستاد ملی کرونا از سوی رییس جمهوری ابلاغ شده است، در 15 بند منتشر کرد.
متن کامل دستورالعمل بهداشتی انتخابات 28 خرداد 1400
متن کامل دستورالعمل بهداشتی انتخابات 28 خرداد 1400 که پس از طرح و بررسی در کمیته امنیتی انتظامی ستاد ملی کرونا و ستاد انتخابات کشور به تصویب ستادملی مدیریت کرونا رسیده و از سوی رییس جمهوری ابلاغ شده است، توسط کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کشور در 15 بند منتشر شد.
بر اساس این دستورالعمل، برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات و انعکاس بیشتر برنامه‌های هر یک از نامزدها و مشارکت حداکثری در سایه حفظ سلامت اجتماعی، رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی با توجه به طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌ها برای همه افراد مرتبط با انتخابات، الزامی است. دستورالعمل‌های مذکور توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و توسط قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا ابلاغ خواهد شد.
همچنین هرگونه تجمع انتخاباتی، مراسم سخنرانی، گفت وگو و مناظره در مکان‌های سربسته از قبیل مساجد، سالن‌های اجتماعات، تالارهای پذیرایی و سالن‌های ورزشی ممنوع است.
تبصره: مناظره در برنامه‌های پیش بینی شده صدا و سیما مجاز است.
طبق این دستورالعمل برگزاری تجمع انتخاباتی و سخنرانی نامزدها در فضای باز مانند استادیوم روباز، فضای باز مدارس و مراکز آموزش عالی و سایر مراکز مربوط به سازمان‌ها مطابق با شیوه نامه بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رعایت موارد زیر بلامانع است.
3/1. رعایت فاصله مناسب بر اساس 8 متر مربع فضای باز برای یک نفر.
3/2. رعایت سقف شرکت کنندگان به میزان حداکثر 30 درصد ظرفیت فضای در نظر گرفته شده.
3/3. کلیه شرکت کنندگان و برگزار کنندگان ملزم به استفاده از ماسک می‌باشند.
3/4. مسئولین مراسم به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که قبل و بعد از مراسم در درب ورودی و خروجی تجمع به وجود نیاید.
3/5. زمان برگزاری مراسم حداکثر برای 2 ساعت برنامه‌ریزی شود.
3/6. رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغ شده درخصوص تجمعات الزامی است.
همچنین وزارت ورزش و جوانان و سایر دستگاه‌های اجرایی که دارای ظرفیت محیط‌های روباز در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها هستند، موظفند امکانات خود را به صورت مساوی برای برنامه‌هایی که شخص نامزد حضور دارد، با هماهنگی استانداری و فرمانداری ذیربط در اختیار آنان قرار دهند تا بر اساس شیوه‌نامه‌های بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد.
بر این اساس وزارت کشور به استانداران ابلاغ خواهد کرد که در هر استان، مکان‌های مناسب و منطبق با شرایط وزارت بهداشت تعیین و در اجرای این بند به ستاد نامزدها اعلام کند.
بر اساس این دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان و وزارت کشور موظفند ضوابط تبلیغات را در راستای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تهیه و توسط رییس قرارگاه عملیاتی به نامزدها ابلاغ کنند.
هرگونه تجمع در محیط‌های بسته ممنوع است و در صورت ضرورت تشکیل جلسات داخلی ستادها در فضای بسته، با رعایت کامل طرح مدیریت هوشمند (رنگ بندی شهرها) و رعایت محدودیت حداکثر 15 نفر برای شهرهای با وضعیت قرمز، 20 نفر برای شهرهای با وضعیت نارنجی و 30 نفر برای شهرهای با وضعیت زرد بلامانع است.
طبق این دستورالعمل برگزاری مراسم استقبال از کاندیداها، راه‌اندازی کارناوال‌های تبلیغاتی و موارد مشابه مطلقاً ممنوع است.
همچنین مقرر شد به منظور کاستن از تعداد و تراکم تجمعات انتخاباتی و همزمان انعکاس وسیع بیان دیدگاه‌ها، نظرات و برنامه نامزدها و فراهم نمودن زمینه اطلاع رسانی حداکثری از طریق صدا و سیما و فضای مجازی برای جبران خلأ تجمعات، اقدامات ذیل برنامه‌ریزی شود.
8/1. صدا و سیما نسبت به افزایش حداکثری زمان و ساختار برنامه‌های تبلیغات نامزدها از شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی ملی و استانی نسبت به ادوار گذشته (با توجه به تعداد نامزدها) اقدام کند.
8/2. صدا و سیما از طریق شبکه‌های استانی فرصت لازم را برای نامزدها جهت گفتگو با مردم و معرفی برنامه های خود با تأکید بر برنامه‌های ترکیبی فراهم کند.
8/3. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است ترتیبی اتخاذ نماید که در زمان تبلیغات انتخابات هیچ گونه اختلالی در اینترنت و خدمات رسانی اپراتورها ایجاد نشود. ایجاد محدودیت در فضای مجازی و پلتفرم های فعال مجاز نخواهد بود.
8/4. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است در طول دوره تبلیغات نسبت به ارائه بسته‌های اینترنتی رایگان یا با تخفیف‌های مؤثر از طریق اپراتورها و با کمک سازمان برنامه و بودجه برای کاربران و به صورت خاص ستادهای انتخاباتی اقدام نماید.
وزارت کشور برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقدامات زیر را انجام می‌دهد:
9/1. شعبه های اخذ رأی در اماکن شلوغ افزایش یابد.
9/2. فاصله اجتماعی در شعب اخذ رأی (خط کشی محل ایستادن رأی دهندگان و ...) رعایت شود.
9/3. شعب سیار برای عدم تراکم در شعب پر ازدحام و نیز دسترسی بیماران در قرنطینه برنامه ریزی شود.
9/4. شعبه ها حتی الامکان در فضای باز استقرار یابند.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری وزارت کشور به منظور اعلان شعبات اخذ رأی نزدیک و خلوت به مردم نسبت به ایجاد نرم افزار شعبه یاب اقدام می‌کند.
به وزارت کشور هم اجازه داده می‌شود با هماهنگی شورای نگهبان به منظور جلوگیری از ازدحام در شعب، ساعت اخذ رأی را از ساعت 7 صبح روز 28 خرداد آغاز و در صورت لزوم در شعبه‌های شلوغ تا ساعت 2 صبح روز بعد تمدید کند.
مقامات استانی، ناجا، بسیج و سپاه مجری این مصوبات هستند و نظارت عالی بر اجرای این دستورالعمل بر عهده وزارت بهداشت و درمان است. عدم رعایت این دستورالعمل و سایر شیوه نامه‌های بهداشتی تخلف انتخاباتی محسوب می شود و برابر با قوانین مربوطه اقدام خواهد شد. تشخیص تخلف انتخاباتی بر عهده قاضی رسیدگی کننده است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شیوه نامه مخصوص تبلیغات شوراهای اسلامی شهر و روستا را تدوین و توسط ریاست قرارگاه عملیاتی به استانداری‌ها ابلاغ کند. نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده بخشداری‌ها، دهیاری‌ها و خانه‌های بهداشت خواهد بود.
در انتخابات ریاست جمهوری، رییس ستاد مرکزی و ستادهای استانی و شخص نامزدها مسئولیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی را بر عهده دارند و نسبت به عدم رعایت آن مسئول شناخته می شوند.
در انتخابات شوراهای اسلامی، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، شخص نامزد مسؤولیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی را بر عهده دارد و نسبت به عدم رعایت آن مسئول شناخته می‌شود.
منبع: irna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/211760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

علیپور تعویض شد و حسین‌زاده به صدر جدول رسید

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس و خیبر

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

پرسپولیس 2 – 1 خیبر خرم آباد/ سرخپوشان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار ماندند

پیروانی را در خرم آباد با مشت و لگد زدند!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

پرسپولیس از سد خیبر گذشت

پارک شهید استویی سلسله با اعتبار 150 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

ربع‌قرن در قدرت

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد