ندای لرستان

آخرين مطالب

درمان اضطراب و افسردگی با استفاده از واقعیت مجازی علمي

درمان اضطراب و افسردگی با استفاده از واقعیت مجازی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - پژوهشگران استرالیایی در یک آزمایش، از واقعیت مجازی برای درمان اضطراب و افسردگی بزرگسالان استفاده کردند.

به نقل از نیو اطلس، پژوهشی که نخستین نمونه در نوع خود به شمار می‌رود، نشان می‌دهد که بزرگسالان مبتلا به ناهنجاری‌های عصبی رشدی ممکن است پس از حضور یافتن در «اتاق‌های حسی» (Sensory rooms) ویژه واقعیت مجازی، بهبود علائم اضطراب و افسردگی را تجربه کنند.
«اتاق‌های حسی» دهه‌هاست که برای کمک به مدیریت پریشانی، رفتار و تنظیم عاطفی در افراد مبتلا به ناهنجاری‌های عصبی رشدی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. این اتاق‌ها از طریق دستگاه‌های دیداری، شنیداری و لمسی، پیشرفت‌های امیدوارکننده‌ای را به کاربران گوناگون ارائه کرده‌اند.
پژوهشگران «دانشگاه سیدنی غربی» (WSU) در مقاله این پژوهش نوشتند: اگرچه درباره مزایای درک‌شده اتاق‌های حسی سنتی توافق نظر وجود دارد، اما الزامات فضا‌های فیزیکی، مشکلات لجستیکی را نشان می‌دهند. این امر می‌تواند دسترسی طیف خاصی از کاربران را محدود کند؛ به ویژه افراد مبتلا به معلولیت که ممکن است دسترسی محدودی به منابع مورد نیاز داشته باشند.
یک راه حل بالقوه برای برطرف کردن این مانع دسترسی، استفاده از اتاق‌های حسی مجازی است که با استفاده از فناوری واقعیت مجازی قابل دسترسی هستند. در این پژوهش جدید، یک فضای حسی واقعیت مجازی به نام «اورنس» (Everness) روی 31 بزرگسال با سطوح مختلف ناتوانی رشدی آزمایش شد.
پژوهشگران گزارش دادند: یافته‌های کمّی در مورد بهبود اضطراب و افسردگی از پیش تا پس از آزمایش، با تغییراتی در پردازش حسی همراه بودند، اما هیچ تغییر قابل‌توجهی در رفتار انطباقی یا رفاه شخصی وجود نداشت. یافته‌های کیفی نشان دادند که شرکت‌کنندگان، تأثیر مثبتی را روی اضطراب و همچنین افزایش مشارکت اجتماعی تجربه کرده‌اند.
این یافته‌ها مقدماتی هستند و به خاطر حجم کوچک نمونه، محدودیت دارند. این پژوهش فقط یک تجربه واحد و نسبتا کوتاه را با سیستم واقعیت مجازی مورد بررسی قرار داد و گروه کنترل‌شده را شامل نشد.
«دنیل تریسی» (Danielle Tracey)، از پژوهشگران این پروژه گفت که پژوهش‌های بیشتر در آینده، بهتر می‌توانند نحوه استفاده از این نوع فناوری واقعیت مجازی را در زمینه‌های بالینی بررسی کنند، اما داده‌های اولیه امیدوارکننده هستند.
وی افزود: با توجه به ماهیت اولیه این پژوهش، ما در حال پیگیری طرح‌های مطالعاتی قوی‌تری برای آینده هستیم تا مزایا را بهتر درک کنیم و اطمینان یابیم که این برنامه می‌تواند در محیط زندگی واقعی برای حمایت از افرادی که به آن نیاز دارند، استفاده شود.
این پژوهش جدید فقط یکی از چندین کاربرد بالینی واقعیت مجازی است که در حال حاضر مورد بررسی قرار دارد. پژوهشگران ابتدا واقعیت مجازی را بیشتر برای اهداف روان‌درمانی مانند مواجهه‌درمانی ترس از عنکبوت یا ارتفاع بررسی می‌کردند. اخیرا ثابت شده که واقعیت مجازی به عنوان جایگزینی برای آرام‌بخش‌ها در طول جراحی یا به‌عنوان روشی جدید برای تشخیص دادن اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی می‌تواند سودمند باشد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/266869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل‌های زلاتان در منچستریونایتد 2016/17

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

اختصاص 771 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به خرم آباد

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

سیو زیبای دی گرگوریو مقابل هویسن

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

گل اول رئال مادرید به یوونتوس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

13 هزار جوان لرستانی در صف وام ازدواج

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

این یک باور غلط است!

برترین ضربات ایستگاهی لیگ برتر انگلیس

ورود بازیکنان یوونتوس و رئال مادرید به زمین

بازگشت وریا غفوری به استقلال

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

اجتماع روحانیون بروجردی در حمایت از رهبری و مرجعیت

اهدای خون 18 هزار لرستانی در سه ماهه نخست امسال

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

التهاب زدایی، ضد سرطان و فشار خون و بهبود سلامت جنسی، همه در یک میوه تابستانی