دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
گفتگو

آرتتا: امروز شاهد یک اتفاق بد و بی‌سابقه بودیم!

آرتتا: امروز شاهد یک اتفاق بد و بی‌سابقه بودیم!
ندای لرستان - ورزش ۳/میکل آرتتا پیش از رویارویی آرسنال با لیل در لیگ قهرمانان اروپا، گزارشی از وضعیت پیرو هینکاپی و مارتین زوبیمندی ارائه داد. توپچی‌ها در دیدار سه‌شنبه شب در ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ورزش 3 /میکل آرتتا پیش از رویارویی آرسنال با لیل در لیگ قهرمانان اروپا، گزارشی از وضعیت پیرو هینکاپی و مارتین زوبیمندی ارائه داد.
توپچی‌ها در دیدار سه‌شنبه شب در ورزشگاه امارات این دو بازیکن را به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا در اختیار نخواهند داشت.
سرمربی 44 ساله آرسنال در گفتگو با خبرنگاران در مرکز تمرینی سوبها ریالتی تایید کرد که هینکاپی و زوبیمندی در جریان تمرین ریکاوری روی چمن پس از پیروزی شنبه مقابل لیدزیونایتد دچار ضرب‌دیدگی‌های عجیبی شده‌اند.
آرتتا گفت: «این اتفاقی بود که پیش آمد. ما طبق برنامه یک جلسه تمرینی داشتیم و متأسفانه دو حادثه بسیار بدشگون و غیرمنتظره رخ داد و دو بازیکن خود را از دست دادیم. باید شرایط آن‌ها را بسنجیم و اسکن‌های دقیق‌تری در حال انجام است تا میزان آسیب‌دیدگی مشخص شود.»

ندای لرستان

او سپس غیبت آن‌ها در مسابقه را قطعی دانست و افزود: «هر دو بازیکن قطعاً بازی فردا را از دست خواهند داد. فردا اطلاعات بیشتری به دست خواهیم آورد. وضعیت پیرو کمی جدی‌تر به نظر می‌رسد.»
نه هینکاپی و نه زوبیمندی پیش از نشست خبری پیش از مسابقه با تیم اصلی تمرین نکردند. ویلیام سالیبا روی چمن حضور داشت، اما جدا از گروه آرتتا و به صورت انفرادی تمرین کرد زیرا همچنان روند بهبودی مشکل کمر خود را سپری می‌کند.
سرمربی آرسنال در پاسخ به زمان تقریبی بازگشت این مدافع گفت: «ما هنوز درباره غیبت چندهفته‌ای صحبت می‌کنیم.»

ندای لرستان

آرتتا همچنین درباره ابرچی ازه و نقش او در ترکیب تیم، پس از اینکه در این فصل بیش از ۲۵۰ دقیقه بازی نکرده است، مورد سوال قرار گرفت. این مربی اسپانیایی گفت: «مانند بقیه، من فکر می‌کنم بازیکنان باید حق بازی کردن را به دست آورند. این موضوع به جلسات تمرینی و زمانی که در زمین هستید مربوط می‌شود تا تاثیری را که تیم به آن نیاز دارد بگذارید.»
ازه هفت بار برای آرسنال به میدان رفته است، با این حال فقط در یک بازی مقابل ایپسویچ‌تاون در دور سوم جام اتحادیه در ترکیب اصلی حضور داشته است. آرتتا ادامه داد: «او فرصت‌های زیادی برای این کار خواهد داشت. نگرش او فوق‌العاده است و بازیکنان ما نیز باید با ویژگی‌ها و توانایی‌های او هماهنگ شوند.»
هنگامی که از آرتتا درباره عملکرد خط حمله توپچی‌ها پس از پیروزی ۱ بر ۰ مقابل ناپولی در هفته نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا سوال شد، او گفت: «فکر می‌کنم اوضاع بسیار خوب پیش می‌رود. به نظرم شیوه تمام کردن موقعیت‌ها احتمالاً چیزی است که باید آن را ارتقا دهیم، اما از نظر موقعیت‌هایی که پیش از بازی‌های ملی ایجاد کردیم، عملکردمان از هر سال دیگری بهتر بود. بعد از آن شکست ۳ بر ۰ خارج از خانه مقابل برایتون و سپس بازی دیگر مقابل لیدز را داشتیم که شرایط متفاوتی داشتند. با این حال ما در موقعیت‌های خوبی قرار می‌گیریم و اکنون فقط باید در ضربات نهایی قاطعانه‌تر عمل کنیم تا فرصت‌های بیشتری را به گل تبدیل کنیم.»


نظرات شما