دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

اخبار کوتاه تهران؛ هوا همچنان سالم است؛ جشنواره کودک در یک نقطه تاریخی

اخبار کوتاه تهران؛ هوا همچنان سالم است؛ جشنواره کودک در یک نقطه تاریخی
ندای لرستان - ایرنا/ شادی و خنده مهمانِ کودکانِ بستری در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، انتخاب پروژه حیاط تهران به عنوان طرح برگزیده در بخش روایت داستانی مراسم ECF ۲۰۲۶ ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / شادی و خنده مهمانِ کودکانِ بستری در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، انتخاب پروژه حیاط تهران به عنوان طرح برگزیده در بخش روایت داستانی مراسم ECF ۲۰۲۶ استانبول، اجرای طرح ساماندهی معابر و ارتقای کیفیت فضای شهری در منطقه ۱۳، لبخند کودکان در یکی از تاریخی ترین نقاط تهران و همچنین تداوم کیفیت هوای سالم از مهمترین اخبار روز دوشنبه بیستم مهرماه پایتخت است.
همزمان با هفته ملی کودک برنامه‌های شاد و متنوعی برای کودکان پیش‌بینی شده و در حال اجرا است که کودکان بیمار و بستری در بیمارستان به‌عنوان یکی از گروه‌های هدف موردتوجه قرار گرفت.
در همین راستا با هماهنگی صورت‌گرفته با بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، گروه عروسکی با اجرای آهنگ‌های شاد و کودکانه، فضایی پر از انرژی و نشاط را برای کودکان فراهم کردند و کودکان با شنیدن این آهنگ‌ها به وجد آمده و با لبخندهای شیرین خود، لحظات خوشی را سپری کردند.
اجرای برنامه‌های شاد و مفرح در سرای محلات کوی نصر، شهرآرا و تهران‌ویلا از دیگر برنامه‌های هفته ملی کودک است.
اجرای طرح ساماندهی معابر و ارتقای کیفیت فضای شهری در منطقه ۱۳
در دیدار شهردار منطقه ۱۳ با معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۸، موضوع ساماندهی معابر، رفع سد معبر و صیانت از حقوق شهروندان مورد بررسی قرار گرفت و بر حمایت دستگاه قضایی از اجرای طرح‌های انضباط شهری تأکید شد.
سیدمحمدرحیم مرتضوی در دیدار با محمدرضا نعیمی، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۸، ضمن تبریک انتصاب وی به این مسئولیت، درباره ضرورت ساماندهی معابر عمومی، جلوگیری از تصرف پیاده‌روها و تسهیل تردد شهروندان گفت‌وگو کرد.
شهردارمنطقه ۱۳ با تاکید بر صیانت از حقوق عامه و پاسخ به مطالبات به‌حق ساکنان و کسبه قانون‌مدار خاطرنشان کرد: این مجموعه مصمم است با نظارت‌های مستمر و ساماندهی دستفروش‌ها و بهبود نظم شهری در محله‌های منطقه ۱۳ با رویکرد تعامل و همراهی شهروندان، سیما و منظر شهری معابر منطقه را سامان بخشیده و نظم شهری پایدار را در تمامی محورها برقرار سازد.
در این نشست، سرپرست دادسرای ناحیه ۸ نیز با استقبال از رویکرد مدیریت شهری، بر حمایت همه‌جانبه دستگاه قضایی و صدور دستورات لازم در راستای اجرای طرح‌های انضباط شهری و برخورد با سدمعبر تأکید کرد.
تداوم کیفیت هوای سالم در تهران
وزش باد در روزهای اخیر موجب شده که کیفیت هوای تهران برای ششمین روز متوالی در شرایط سالم قرار بگیرد.
شاخص لحظه ای کیفیت هوای شهر تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۵ و در شرایط سالم قرار دارد و طبق پیش بینی اداره کل هواشناسی این وضعیت همچنان تا پایان امروز ادامه دارد.
لبخند کودکان در یکی از تاریخی ترین نقاط تهران
به همت شهرداری منطقه ۱۲ و فرهنگسرای خراسان ویژه برنامه جشنواره کودکی در فرهنگسرای خراسان _ نخستین ایستگاه ماشین دودی شهر تهران با قدمت بیش از یک قرن در حال برگزاری است.
بر اساس این‌گزارش جشنواره شهر کودکی به مناسبت گرامیداشت هفته کودک و پاسداشت هفته تهران و همچنین یادبود ۱۶۸ فرشته میناب طی روزهای ۱۹ تا ۲۱ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در بوستان کوثر در دو بخش صحنه و غرفه در حال برگزاری است.
در این‌ جشنواره که با هدف ایجاد فضایی شاد و خاطره انگیز برای شهروندان برگزار می شود غرفه های متنوع از قبیل گریم کودک، نقاشی، عروسک سازی و... در کنار برنامه های متنوع استیج نظیر شعبده بازی و اجرای سرود و مسابقات متنوع اجرا می شود.
پروژه حیاط تهران، پروژه برگزیده در بخش روایت داستانی مراسم ECF ۲۰۲۶ استانبول
پروژه «حیاط تهران» با محوریت بازآفرینی سکونتگاه غیررسمی اسلام‌آباد و با تأکید بر حفظ جامعه محلی و صیانت از حق سکونت اهالی، به‌عنوان پروژه برگزیده در بخش روایت داستانی شهر در مراسم بین‌المللی ECF ۲۰۲۶ استانبول انتخاب شد.
این پروژه از سوی سازمان نوسازی در رویداد بین‌المللی «استانبول ۲۰۵۰؛ پیوند نوآوری‌های محلی با سیاست‌گذاری جهانی» ارائه شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
این رویداد با میزبانی مجمع بین‌المللی متخصصان شهری (IUPF) و در دانشگاه فنی استانبول برگزار شد و بستری برای معرفی تجربه‌ها و نوآوری‌های شهری در پیوند با سیاست‌گذاری جهانی فراهم کرد.
پروه «حیاط تهران» با تمرکز بر بازآفرینی سکونتگاه غیررسمی اسلام‌آباد، بر ضرورت توجه به ابعاد اجتماعی بازآفرینی شهری، حفظ پیوندهای جامعه محلی و به‌رسمیت شناختن حق سکونت ساکنان تأکید دارد؛ رویکردی که جایگاه اهالی و مشارکت جامعه محلی را در فرایند تحول و بهسازی شهری مورد توجه قرار می‌دهد.


نظرات شما