سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۵
ورزشی

عبداللهی: استقلال مقابل السد بی‌نقص بود؛بختیاری‌زاده خودش را ثابت کرد

عبداللهی: استقلال مقابل السد بی‌نقص بود؛بختیاری‌زاده خودش را ثابت کرد
ندای لرستان - ایرنا/ پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: آبی‌ها عملکرد بی‌نقصی مقابل السد داشته و با دوندگی بالا و تاکتیکی مناسبی که کادر فنی در نظر گرفته بود، به برتری درخشان سه ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: آبی‌ها عملکرد بی‌نقصی مقابل السد داشته و با دوندگی بالا و تاکتیکی مناسبی که کادر فنی در نظر گرفته بود، به برتری درخشان سه بر صفر رسیدند.
نصرالله عبداللهی پیشکسوت تیم فوتبال استقلال روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا با اشاره به پیروزی با ارزش آبی‌پوشان مقابل السد قطر در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا، اظهار کرد: استقلال خیلی خوب بازی کرد و توانست تیم قدرتمند و پرستاره السد را که بازیکنان مطرح و بزرگی را در اختیار داشت، شکست دهد.
وی افزود: السد پیش از رویارویی با استقلال، نتایج فوق‌العاده خوبی کسب کرده و آمار گلزنی بالایی داشت. آنها فکر می‌کردند مقابل استقلال روز خوبی را پیش‌رو خواهند داشت، اما آبی‌ها کاری کردند کارستان و بهترین نتیجه را در اولین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا گرفتند.
پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: استقلال با برنامه و با هدف مقابل السد قطر بازی کرد و در تمامی خطوط، بی‌عیب و نقص بود. بازیکنان استقلال فعل خواستن را به خوبی صرف کردند و گام نخست را محکم برداشتند.

ندای لرستان

عبداللهی درباره بخشیده شدن صالح حردانی پس از تنبیه انضباطی توسط سهراب بختیاری‌زاده، گفت: اتفاق خوشایندی بود که سرمربی استقلال، حردانی را بخشید. حردانی انگیزه زیادی داشت و در این بازی نمره قبولی گرفت و با درخشش خود پاسخ اعتماد سهراب بختیاری‌زاده را داد. سهراب نشان داد علاوه بر اینکه نظم و انضباط تیمی برایش مهم است، به تیم هم اهمیت می‌دهد و برخورد پدرانه‌ای با این موضوع داشت.
وی تاکید کرد: استقلال با بازیکنان جوان خود در این فصل عملکرد خیره‌کننده‌ای داشته است. باشگاه استقلال از سهراب بختیاری‌زاده حمایت کرد و او توانست با قدرت سکان هدایت این تیم را بر عهده بگیرد. بازیکنان استقلال الان به خوبی می‌دانند پیراهن چه تیمی را بر تن کرده‌اند و باانگیزه و توان زیاد در زمین حاضر می‌شوند تا علاوه بر اینکه توانایی‌های خود را نشان دهند، ثابت کنند چه پتانسیل بالایی دارند. چنانچه در نیم فصل و با تدابیر باشگاه، تیم تقویت شود، شرایط بهتر خواهد شد.
پیشکسوت استقلال ادامه داد: استقلال قدم اول را در لیگ نخبگان آسیا محکم برداشت و اگر این روند را ادامه دهد می‌تواند صعود کرده و به مراحل بالاتر لیگ نخبگان آسیا برسد. تیم فعلی استقلال متشکل از جوانانی است که تشنه موفقیت هستند و می‌خواهند کیفیت بالای خود را نشان دهند.

ندای لرستان

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: باشگاه استقلال دست به اقدام خیلی خوبی زد و برای این بازی، دو پیشکسوت استقلال را همراه تیم، اعزام کرد. کار قشنگی است که از سوی علی تاجرنیا صورت گرفت. این اقدامات موجب می‌شود، ارتباط نزدیکی بین مجموعه استقلال شکل بگیرد و روحیه بازیکنان و مربیان افزایش یابد. در بصره نیز استقلالی‌های خوزستان، کریم بوستانی، ابراهیم تهامی و حسن سالمی در اردو حاضر شدند و مورد استقبال قرار گرفتند. این رفتار خوب باید ادامه داشته باشد.


نظرات شما