ندای لرستان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در پیامی،درگذشت مادر شهیدان شیرمحمد و سام رحیمی در شهرستان کوهدشت را تسلیت گفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با صدور پیامی، درگذشت حاجیه گوهرتاج میرزایی مادر گرانقدر شهیدان والامقام شیرمحمد و سام رحیمی را تسلیت گفت.
در متن پیام تسلیت مصطفی آزاد بخت آمده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
درگذشت بانوی مؤمنه و فداکار، مادر گرانقدر شهیدان والامقام شیرمحمد و سام رحیمی، موجب تأثر و تألم خاطر شد.
بیتردید مادران معظم شهدا، با ایمان، صبر و ایثار خود، نقش ارزشمندی در تربیت فرزندان دلاور و پاسداری از آرمانهای والای انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی داشتهاند و اجر و منزلت این بزرگواران نزد پروردگار متعال محفوظ خواهد بود.
اینجانب مصیبت وارده را به خانواده معظم شهیدان رحیمی و عموم بستگان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن بانوی مؤمنه، رحمت و مغفرت واسعه الهی و همنشینی با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
شهید سام رحیمی متولد یکم آذر ۱۳۴۷ در کوهدشت بود و در ۱۴ اردیبهشت سال۱۳۶۲ بر اثر اصابت گلوله در شهرستان کوهدشت به شهادت رسید .

شهید شیرمحمد رحیمی متولد یکم مهر ۱۳۴۵ در کوهدشت بود و ۲۰ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در خرمشهر بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.
