يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

فعالیت‌های دریایی در مازندران تعطیل می‌شود

فعالیت‌های دریایی در مازندران تعطیل می‌شود
ندای لرستان - ایرنا/ بر اساس هشدار سطح نارنجی هواشناسی وضعیت جوی سواحل و فراسواحل استان مازندران طی روزهای آتی با مخاطرات جدی روبرو خواهد شد و احتمال وقوع طوفان‌های دریایی و ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / بر اساس هشدار سطح نارنجی هواشناسی وضعیت جوی سواحل و فراسواحل استان مازندران طی روزهای آتی با مخاطرات جدی روبرو خواهد شد و احتمال وقوع طوفان‌های دریایی و اختلال شدید در فعالیت‌های بندری و صیادی وجود دارد.
سامانه‌ ناپایدار جوی از اواخر وقت دوشنبه ۱۶ شهریورماه تا عصر چهارشنبه ۱۸ شهریورماه پهنه‌های آبی استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد. بر اساس الگوهای پیش‌بینی هواشناسی این سامانه با وزش بادهای شدید و متلاطم کردن سطح دریا همراه خواهد بود.
هوشنگ بهزادی، مدیرکل هواشناسی مازندران، با تأکید بر لزوم رعایت دقیق پروتکل‌های ایمنی دریایی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود سرعت وزش باد در نواحی نزدیک به ساحل تا ۲۰ متر بر ثانیه (۷۲ کیلومتر بر ساعت) و در مناطق دور از ساحل تا ۲۵ متر بر ثانیه (۹۰ کیلومتر بر ساعت) از سمت غرب تا شمال غرب برسد.
وی با اشاره به ارتفاع قابل‌توجه امواج تصریح کرد: ارتفاع موج در مناطق نزدیک به ساحل به ۲.۲ متر و در بیشینه مقدار به ۳.۵ متر خواهد رسید. همچنین در مناطق دور از ساحل، ارتفاع امواج تا ۲.۶ متر و در نقاط طوفانی تا ۴.۲ متر پیش‌بینی می‌شود که این شرایط برای هرگونه تردد دریایی بسیار خطرناک است.
مدیرکل هواشناسی مازندران با هشدار نسبت به وقوع مخاطرات احتمالی از جمله غرق‌شدن شناگران و قایق‌های تفریحی، از ممنوعیت کامل شنا و فعالیت‌های دریایی خبر داد.
بهزادی افزود: علاوه بر خطر غرق‌شدن شناورهای صیادی، اختلال در عملیات تخلیه و بارگیری بنادر، آسیب به سازه‌های دریایی، پاره شدن تورهای صیادی و خسارت به قفس‌های پرورش ماهی دور از انتظار نیست.
وی با تأکید بر اقدامات پیشگیرانه، خاطرنشان کرد: به تمامی فعالان حوزه شیلات، دریانوردان و صاحبان شناورهای بزرگ توصیه می‌شود تا پایان فعالیت این سامانه بارشی و طوفانی از ورود به دریا جداً خودداری کرده و شناورهای خود را در نقاط امن مستقر کنند.


نظرات شما