ندای لرستان - مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ار اتصال ۱۸۸ مدرسه ی استان به فیبر نوری خبر داد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ار اتصال ۱۸۸ مدرسه ی استان به فیبر نوری خبر داد.

یه گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛سید عیسی سهرابی با اشاره به اجرای طرح اتصال مدارس به فیبر نوری، بر پیگیری سازوکارهای لازم برای تسریع این فرایند و تقویت زیرساختهای فناوری در فضاهای آموزشی مدارس استان تأکید کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: بر اساس گزارش ارائهشده، مخابرات لرستان متعهد به اتصال سه هزار و ۲۰ مدرسه استان به شبکه فیبر نوری شده که تاکنون ۱۸۸ مدرسه به این زیرساخت ارتباطی متصل شدهاند.
وی بیان کرد: این اق دام استان را در جمع هفت استان پیشرو کشور در اجرای طرح اتصال به فیبر نوری قرار داده است.
سهرابی از آمادگی مخابرات لرستان برای اتصال ادارات آموزشوپرورش استان به فیبر نوری اختصاصی، پیگیری وضعیت اتصال اداره کل آموزشوپرورش لرستان به این شبکه، بررسی مصوبات تفاهمنامه میان مخابرات کشور و وزارت آموزشوپرورش و ارائه خدمات فیبر نوری برای همکاران اداری متقاضی خبر داد.