يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵
اقتصادی

کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از مخازن زیرزمینی در ازنا لرستان

کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از مخازن زیرزمینی در ازنا لرستان
ندای لرستان - دادستان عمومی و انقلاب ازنا از کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از طریق لوله‌گذاری زیرزمینی در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - دادستان عمومی و انقلاب ازنا از کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از طریق لوله‌گذاری زیرزمینی در این شهرستان خبر داد.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛ اصغر کرم‌پور گفت: با دستور قضایی و مشارکت سربازان گمنام امام زمان (عج) در کمیته اطلاعاتی ازنا و نیروهای پلیس فراجا استان لرستان ،یک شبکه سازمان‌یافته انبار سوخت قاچاق که به‌صورت مخفیانه و با روش‌های غیرقانونی انباشت شده بود، در این شهرستان کشف شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا افزود: در این عملیات، یک انبار غیرمجاز که با استفاده از لوله‌گذاری‌های پنهانی و زیرزمینی سوخت را غیر قانونی در این محل انباشت می‌کرد، شناسایی و بیش از ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آن کشف و ضبط شد.
کرم‌پور بیان کرد: این واحد بدون هرگونه مجوز قانونی بوده و علاوه بر اخلال در نظام اقتصادی، به علت رعایت نکردن استانداردهای ایمنی و زیست‌محیطی، مخاطرات جدی برای منطقه ایجاد کرده بود. 
وی گفت: در این زمینه پرونده قضایی تشکیل و تحقیقات تکمیلی برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل احتمالی دخیل در این شبکه، با جدیت در دستور کار قرار دارد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ازنا تأکید کرد: دستگاه قضایی با شبکه های سوخت قاچاق سازمان‌یافته و مخلان امنیت اقتصادی برخورد قانونی خواهد کرد .


نظرات شما