سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۵
ورزشی

ایران تورنمنت دوستانه با بحرین را تحریم کرد

ایران تورنمنت دوستانه با بحرین را تحریم کرد
ندای لرستان - ورزش ۳ /تیم امید ایران با وجود فراهم بودن شرایط برگزاری دیدارهای تدارکاتی، تصمیم گرفت به دلیل برخی ملاحظات ملی، از حضور در این مسابقات صرف‌نظر کند. تیم ملی ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ورزش 3 /تیم امید ایران با وجود فراهم بودن شرایط برگزاری دیدارهای تدارکاتی، تصمیم گرفت به دلیل برخی ملاحظات ملی، از حضور در این مسابقات صرف‌نظر کند.
تیم ملی فوتبال امید ایران در حالی اردوی آماده‌سازی خود را در آنتالیای ترکیه پشت سر می‌گذارد که قرار بود در جریان این اردو دو دیدار تدارکاتی برگزار کند.
در ابتدا برنامه‌ریزی شده بود شاگردان حسین عبدی برابر تیم ملی زیر ۲۰ سال قرقیزستان به میدان بروند، اما پس از نهایی شدن مذاکرات مشخص شد قرقیزستان برای حضور در یک تورنمنت چهارجانبه با مشارکت چند تیم دیگر از جمله بحرین به توافق رسیده است.
همین موضوع باعث شد کادر فنی و مدیریتی تیم ملی امید ایران در تصمیم خود برای حضور در این رقابت‌ها تجدیدنظر کنند. بر اساس پیگیری‌ها، بحرینی‌ها برای برگزاری دیدار دوستانه با تیم ملی امید ایران نیز اعلام آمادگی کرده بودند و حتی حاضر بودند هزینه‌های مربوط به این مسابقه را تقبل کنند
با این حال، حسین عبدی، سرمربی تیم ملی امید، پس از مشورت و برگزاری جلسه با اجلال نصیری، مدیر تیم، با حضور در این مسابقات مخالفت کرد. گفته می‌شود دلیل اصلی این تصمیم، مواضع برخی کشورهای حاضر در تورنمنت نسبت به تحولات اخیر منطقه و جنگ تحمیلی علیه ایران بوده است.
در نهایت، تیم ملی امید ایران ترجیح داد از حضور در این رقابت‌ها انصراف دهد و برنامه آماده‌سازی خود را به شکل دیگری دنبال کند. بر همین اساس، کادر فنی تصمیم گرفت مسابقات درون‌تیمی و بازی‌های تمرینی را در دستور کار قرار دهد؛ روشی که پیش از این نیز در برخی اردوهای تیم ملی بزرگسالان مورد استفاده قرار گرفته بود.
بازار
گزارش‌های رسیده از اردوی تیم ملی امید حاکی از آن است که کادر فنی از کیفیت بازی‌های درون‌تیمی و میزان آمادگی بازیکنان رضایت دارد و این مسابقات توانسته بخشی از اهداف فنی مورد نظر را تأمین کند.
تیم ملی امید ایران خود را برای رقابت‌های پیش‌رو و تحقق هدف بزرگ صعود به المپیک ۲۰۲۸ آماده می‌کند؛ هدفی که سال‌هاست به یکی از مهم‌ترین آرزوهای فوتبال ایران تبدیل شده است.


نظرات شما