ندای لرستان - ایرنا / رییس دانشگاه لرستان گفت: مالکیت ۱۳۳ هکتار از زمینهای سایت مرکزی این دانشگاه در اجرای قانون ملی جهش مسکن تغییر سند یافته بود که به این دانشگاه بازگشت.
مهرداد دادستانی روز یکشنبه بیان کرد: به دنبال پیگیریهای مستمر حقوقی و اداری در عالیترین سطوح اجرایی کشور برپایه نگاه به آینده دانشگاه، مجموع ۱۴۹ هکتار زمین سایت مرکزی دانشگاه در اجرای قانون ملی جهش تولید مسکن، تغییر سند یافته بود، که ۱۳۳/۵ هکتار، با رای قطعی کمیسیون مستندسازی معاونت حقوقی ریاستجمهوری، دوباره به مالکیت دانشگاه لرستان بازگشت.
وی افزود: همچنین ۱۵/۵ هکتار از اراضی ۲۲۱ هکتاری سایت مرکزی دانشگاه نیز مطابق مصوبات قبلی، برای ساخت مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، اختصاص یافته است.
دادستانی ادامه داد: اوایل سال ۱۴۰۴ متوجه شدیم سند ۱۴۹ هکتار از زمینهای سایت مرکزی دانشگاه لرستان طی سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، در اجرای قانون ملی جهش تولید مسکن تغییر کرده و سندهای جدید ذیل این پروژه صادر شده است که این تصمیم با اعتراض دانشگاه لرستان مواجهه شد.
وی اظهار داشت: در پاسخ به این اعتراض دانشگاه لرستان، رییس و اعضای کمیسیون مستندسازی معاونت حقوقی ریاستجمهوری از زمینهای سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کردند و مستندات مورد نیاز از طرف واحد حقوقی دانشگاه نیز به کمیسیون مربوطه ارائه شد.
وی با اشاره به پیگیری های نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نشستهای متعددی در کمیسیون مستندسازی و وزارت راه و شهرسازی برگزار شد و در برخی از این نشستها، معاونان وزارتخانه های علوم و راه و شهرسازی حضور داشتند که در نهایت، با ارائه ادله متقن و مستندات قوی، رای نهایی کمیسیون مبنی بر بازگشت ۱۳۳/۵ هکتار از زمینهای سایت مرکزی دانشگاه لرستان صادر و دوباره ۲سند به مالکیت دانشگاه لرستان صادر شد.
دادستانی با اشاره به فرمایشات حضرت امام (ره) که دانشگاه مبدا همه تحولات است گفت: دانشگاه باید فضای کالبدی کافی برای گسترش و توسعه کمی و کیفی را داشته باشد.
به گفته وی در تصمیم قبلی بخشهای زیادی از زمینهای سایت مرکزی تغییر سند داده شد که به ضرر رشد و توسعه آیندهنگرانه زیرساختهای دانشگاه بود اما با کوششهای صورت گرفته مالکیت بخش زیادی از زمینها به دانشگاه لرستان بازگشت.
بازار ![]()