چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

رئیس کل دادگستری استان لرستان :

روشنگری در برابر جریان‌های تحریف، از جلوه‌های عملی انتظار حقیقی است

روشنگری در برابر جریان‌های تحریف، از جلوه‌های عملی انتظار حقیقی است
ندای لرستان - رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: پاسداری از حقوق مردم، احقاق حق مظلومان و روشنگری در برابر جریان‌های تحریف، از جلوه‌های عملی انتظار حقیقی است.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: پاسداری از حقوق مردم، احقاق حق مظلومان و روشنگری در برابر جریان‌های تحریف، از جلوه‌های عملی انتظار حقیقی است.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، همایش جهاد تبیین حامیان ولایت، مهدویت و عدالت همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت ولی‌عصر (عج) در دادگستری استان برگزار شد. 
رئیس کل دادگستری استان لرستان در این همایش با بیان اینکه مهدویت، جلوه‌گاه کامل عدالت الهی و اوج مقام انسانیت است، گفت: عدالت در اندیشه مهدوی، محدود به حوزه‌های قضایی و حقوقی نیست، بلکه روح حاکم بر تمامی شئون اجتماعی و سیاسی جامعه اسلامی است. 
حجت الاسلام سعید شهواری افزود: پاسداری از حقوق مردم، احقاق حق مظلومان و روشنگری در برابر جریان‌های تحریف، از جلوه‌های عملی انتظار حقیقی است.
وی با اشاره به رسالت دستگاه قضایی در مسیر تحقق عدالت الهی افزود: هدف نهایی نظام اسلامی و فلسفه بعثت انبیا، اقامه قسط و برقراری عدالت است و این مأموریت خطیر در دوران غیبت امام زمان (عج) بر عهده تمامی دلسوزان نظام اسلامی نهاده شده است. 
رئیس کل دادگستری استان لرستان جهاد تبیین را رسالت مهم امروز در شرایط حاضر دانست و خاطرنشان کرد: در عصر جنگ ترکیبی و تحریف، تبیین و روایتگری صحیح از حقایق، یکی از بزرگ‌ترین وظایف است.


نظرات شما