جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴
اقتصادی

تأمین هزار و ۵۰۰ تن نهاده طیور برای مرغداران لرستان

تأمین هزار و ۵۰۰ تن نهاده طیور برای مرغداران لرستان
ندای لرستان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تأمین هزار و ۵۰۰ تن نهاده طیور شامل ذرت و کنجاله سویا برای مرغداران استان خبرداد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تأمین هزار و 500 تن نهاده طیور شامل ذرت و کنجاله سویا برای مرغداران استان خبرداد.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، نامدار صیادی گفت: با هدف تأمین خوراک طیور و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از کمبود نهاده در واحد‌های تولیدی، هزار و 500 تن نهاده طیور شامل ذرت و کنجاله سویا تأمین شده که به زودی بین مرغداران استان توزیع می‌شود.
وی افزود: 90 درصد نهاده‌های مورد نیاز استان وارداتی است و همین موضوع موجب وابستگی به شرایط بین‌المللی و حمل‌ونقل شد که با تلاش‌های دولت و وزارت جهاد کشاورزی این چالش به‌زودی رفع می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه با هماهنگی‌های انجام شده، خوراک آماده از طریق کارخانجات خوراک دام و طیور استان در اختیار مرغداران قرار گرفت، افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی این مشکل به زودی رفع می‌شود.
صیادی ادامه داد: سالانه حدود 285 هزار تن ذرت، 150 هزار تن جو و 170 تا 180 هزار تن کنجاله سویا مصرف می‌شود و در شرایط موجود مشکلات بخش مرغ گوشتی کمتر بوده و بخشی از خوراک آماده در اختیار آنان قرار گرفته است.
وی گفت: در بخش مرغ تخم‌گذار چالش‌هایی وجود داشته که با برنامه‌ریزی در حال برطرف شدن است.
لرستان حدود 700 واحد مرغداری با ظرفیت تولید حدود 100 هزار تن گوشت دارد که بین 56 تا 60 هزار تن آن در داخل استان مصرف و مابقی به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.


نظرات شما