شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴
ورزشی

۱۵ مقاله دانشگاه لرستان در فهرست مقالات پراستناد جهان

۱۵ مقاله دانشگاه لرستان در فهرست مقالات پراستناد جهان
ندای لرستان - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: ۱۵ مقاله دانشگاه لرستان در فهرست مقالات داغ و پُراستناد جهان قرار گرفت.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: 15 مقاله دانشگاه لرستان در فهرست مقالات داغ و پُراستناد جهان قرار گرفت.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان اعلام کرد: 15 مقاله‌ی ISI _ JCR با آدرس‌دهی دانشگاه لرستان، در سال‌های 2024 و 2025 میلادی، جزو مقالات پُراستناد (Highly Cited Paper) و داغ (HotPaper) قرار گرفت.
حسین حاتمی با بیان اینکه نویسندگان این مقالات، عضو هیئت علمی و دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه لرستان هستند، افزود:برای نویسندگان عضو هیئت علمی و دانشجویانی که دارای مقالات پراستناد و داغ در پایگاه WoS هستند تشویقی مقاله و امتیاز با ضرایب ارائه داده که از این امتیازات، بهره‌مند خواهند شد.
وی گفت:مقالات پُراستناد و داغ در گلستان ضریب 1.5 برابر ، در آیین‌نامه‌ی ارتقا هم با تأیید ممیزی، دارای ضریب 1.5 و برای بررسی پرونده پژوهشگر برتر هم امتیازات آنها، ضرایب 3 تا 5 دریافت می‌کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان تأکید کرد : برای چاپ برونداد‌های علمی با کیفیت، از اعضای هیئت علمی و دانشجویانی که برونداد‌های علمی با کیفیت، دارای چارک 1 (Q1)، ISC و ISI با «استناد بالا» باشند، برای جهت دهی تحقیقات و پژوهش‌ها به سمت کیفی‌سازی حمایت‌های ویژه می شود.


نظرات شما