يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

جریمه ۱۴ میلیارد تومانی قاچاقچیان بذر چغندر در لرستان

جریمه ۱۴ میلیارد تومانی قاچاقچیان بذر چغندر در لرستان
ندای لرستان - ‌مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۱۴ میلیارد تومانی قاچاقچیان بذر چغندر قند در کوهدشت خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ‌مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه 14 میلیارد تومانی قاچاقچیان بذر چغندر قند در کوهدشت خبر داد.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛ قهر مان شاهی گفت: پرونده ی قاچاق 400 بسته بذر خارجی چغندرقند به ارزش یک میلیارد و 424 میلیون تومان در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان کوهدشت رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه پس از بررسی مستندات و ارائه‌نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاها، شرکت متخلف را به پرداخت 11 میلیارد و 413 میلیون تومان محکوم کرد.
شاهی گفت: همچنین مدیرعامل شرکت به پرداخت 2 میلیارد و 849 میلیون تومان معادل 2 برابر ارزش کالا و در مجموع ، متخلفان این پرونده به پرداخت 14 میلیارد و 262 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.


نظرات شما