يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

تمامی ۸۰ کیلومتر جاده‌ اصلی «سلسله» از فهرست نقاط حادثه‌خیز خارج شد

تمامی ۸۰ کیلومتر جاده‌ اصلی «سلسله» از فهرست نقاط حادثه‌خیز خارج شد
ندای لرستان - ایرنا / رئیس اداره راه و شهرسازی سلسله گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از چهارخطه فیروزآباد–پلیس‌راه، تمامی جاده‌های اصلی شهرستان چهارخطه و تبدیل به بزرگراه شد و ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / رئیس اداره راه و شهرسازی سلسله گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از چهارخطه فیروزآباد–پلیس‌راه، تمامی جاده‌های اصلی شهرستان چهارخطه و تبدیل به بزرگراه شد و این منطقه از فهرست نقاط حادثه‌خیز و گلوگاه‌های ترافیکی خارج شده است.
پرویز دانیالی‌زاده، رئیس اداره راه و شهرسازی سلسله اظهار کرد: با اتمام عملیات چهارخطه‌سازی محور 19 کیلومتری فیروزآباد– پلیس‌راه و اجرای اقدامات ایمن‌سازی شامل نصب 11 کیلومتر جداکننده بتنی (نیوجرسی)، تابلوها، علائم هشداردهنده و خط‌کشی مسیر با هزینه یک هزار و 320 میلیارد تومان، این محور به‌طور رسمی زیر بار ترافیک قرار گرفت.
بازار
وی افزود: اکنون مجموع جاده‌های اصلی سلسله حدود 80 کیلومتر و به ‌صورت کامل چهارخطه شده که این امر تحول چشمگیری در ایمنی و روان‌سازی تردد در این شهرستان به همراه داشته است.
دانیالی‌زاده عنوان کرد: در حال حاضر از کل مسیرهای چهارخطه حوزه سلسله تنها حدود 13 کیلومتر فاقد نیوجرسی است که براساس قراردادهای جاری و برنامه‌ ریزی‌های انجام ‌شده، این نقاط نیز به ‌زودی تکمیل و ایمن‌سازی خواهد شد.
به گفته رئیس اداره راه و شهرسازی سلسله چهارخطه شدن کامل محورهای ارتباطی نقش بسزایی در کاهش تصادفات، تسهیل تردد مسافران و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان لرستان خواهد داشت.
دانیالی زاده تاکید کرد: هم اکنون جاده های سلسله استانداردهای ترافیکی مطلوبی دارند که این مهم علاوه بر ارتقای ایمنی، موجب کاهش زمان سفر، افزایش رضایتمندی کاربران جاده‌ای و کمک به رونق اقتصادی منطقه می‌شود.
وی ارزش روز پروژه های چهارخطه (بزرگراهی) شهرستان سلسله را پنج همت (هزار میلیارد تومان) اعلام کرد.
سلسله با موقعیت راهبردی در محورهای ارتباطی شمال لرستان همواره از مسیرهای پرتردد مسافران و ناوگان حمل‌ونقل به‌شمار می‌رفته و منتهی به شهرهایی همچون نهاوند، کرمانشاه و نورآباد می شود.


نظرات شما