ندای لرستان - کارگاه آموزشی طبخ غذاهای دریایی در خرمآباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛ همایش آموزشی طبخ غذاهای دریایی با هدف ترویج مصرف این محصول سالم و بهرهگیری بیشتر از ظرفیت تولید در خرمآباد برگزار شد.
سرانه مصرف ماهی در لرستان 6 کیلوگرم از متوسط کشور کمتر است
مدیرکل شیلات لرستان گفت: استان لرستان با تولید سالانه بیش از 42 هزار تُن انواع آبزیان، جایگاه نخست پرورش ماهیان سردآبی را در بین استانهای غیرساحلی کشور دارد.
کیارش بیرانوند افزود:سرانه مصرف ماهی در استان 9 کیلوگرم و کمتر از میانگین 14 کیلویی کشور است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی