ندای لرستان - خراسان / خرما میوهای سرشار از مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم و فسفر و همچنین ویتامین های حیاتی مانند تیامین، نیاسین و ریبوفلاوین است. مواد معدنی در فرایندهای حیاتی بدن مانند تنظیم فشار خون، عملکرد عضلات و سیستم عصبی و تشکیل استخوان نقش دارند. ویتامینهای موجود در خرما، مثل تیامین (ب1)، نیاسین (ب3) و ریبوفلاوین (ب2)، به بدن کمک میکنند تا انرژی غذا را به طور مؤثرتری استفاده کند. خرما به دلیل قند طبیعی فراوان، از جمله گلوکز، فروکتوز و ساکارز، منبع عالی انرژی هم محسوب میشود. این قندها به سرعت جذب بدن میشوند و سوخت لازم را برای سلول ها فراهم میکنند.نکته قابل توجه دیگر این است که خرما فیبر دارد که به بهبود عملکرد صحیح دستگاه گوارش کمک میکند، از یبوست جلوگیری و به دفع سموم از بدن کمک میکند و آنتی اکسیدانهایی دارد که التهاب را کاهش میدهد.ترکیب خرما با آب میتواند بدن را برای مدت طولانی از گرسنگی در امان نگه دارد و انسان زنده بماند حتی اگر چیز دیگری برای خوردن نداشته باشد، چون نیازهای اساسی آن به انرژی و مواد مغذی را تأمین میکند.