ندای لرستان

آخرين مطالب

نقش کمرنگ VAR در کاهش اشتباهات داوری برای خیبر خرم آباد در لیگ برتر فوتبال ورزشي

نقش کمرنگ VAR در کاهش اشتباهات داوری برای خیبر خرم آباد در لیگ برتر فوتبال
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در مسابقات این فصل لیگ برتر فوتبال ایران نقش کمرنگ VAR در کاهش اشتباهات داوری برای خیبر در لیگ برتر آزار دهنده وغیر قابل قبول است .

ندای لرستان

در هفته‌های اخیر، تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر ایران با چالش‌های قابل توجهی در زمینه داوری و استفاده از سیستم VAR (داوری ویدئویی) مواجه شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این تیم در چند بازی اخیر خود، از جمله مقابل سپاهان، پرسپولیس و ذوب‌آهن، با تصمیمات بحث‌برانگیز داوران و استفاده از VAR روبرو شده که به نظر می‌رسد بر نتایج بازی‌ها تأثیرگذار بوده است.
گفتنی است حیبر علاوه بر ضرر ازVAR در بازی بدون VAR سپاهان اصفهان در خرم آباد هر دو گل حریف با خطل ودر موقعیت آفساید به ثمر رسید ودر وبازی با ملوان انزلی پنالتی صدر درصدخیبر دیده نشد .
سرمربی تیم فوتبال خیبر نیز گفت:از داوری ضرر کردم، در بازی که VAR داشته خطا برای ما گرفته نشده است؛ در بازی با پرسپولیس پنالتی برای ما گرفته نشد که کمیته داوران نامه زد که داور اشتباه کرده است اما با VAR نباید اشتباه داشته باشیم؛ آدمی نیستم در مورد داوری صحبت کنم، با نهایت احترام می‌گویم که اشتباه شده و امیدوارم در بازی‌های آینده دقت بیشتری داشته باشند.
بازی مقابل سپاهان: درصحنه گل اول سپاهان کامارا مهاجم سپاهان بر روی فراز امامعلی کاملا مشهود بود.
یکی از تصمیمات اشتباه تیم داوری که با استفاده از VAR بررسی شد، این تصمیم با انتقادات زیادی از سوی هواداران و کارشناسان همراه بود، چرا که بسیاری معتقد بودند این گل غیر قانونی بوده و اشتباه داور به ضرر خیبر تمام شده است. این اتفاق تأثیر قابل توجهی بر روحیه بازیکنان و نتیجه نهایی بازی داشت.
بازی مقابل پرسپولیس:
در بازی مقابل پرسپولیس نیز خیبر خرم‌آباد با چندین تصمیم بحث‌برانگیز داور مواجه شد. دو صحنه از این موارد، عدم اعلام پنالتی برای خیبر بود که پس از بررسی VAR تأییدنشد. دو صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه پرسپولیس بود که در دقایق 32 و 66 رخ داد. در هر دو صحنه سینا خادم‌پور توسط سروش رفیعی و محمدحسین کنعانی‌زادگان متوقف شد
بازی مقابل ذوب‌آهن:
در بازی مقابل ذوب‌آهن نیز خیبر خرم‌آباد با مشکلات مشابهی روبرو شد. در این بازی، یک گل به نفع خیبر توسط داور و پس از بررسی VAR مردود اعلام شد. این تصمیم نیز با انتقادات زیادی مواجه شد، چرا که به نظر می‌رسید داور در تفسیر قوانین دچار اشتباه شده است. این اتفاق باعث شد خیبر نتواند از فرصت‌های خود به خوبی استفاده کند و بازی را با نتیجه‌ای نامطلوب به پایان برساند.
به نظر می‌رسد که تیم خیبر خرم‌آباد در چند بازی اخیر خود قربانی اشتباهات داوری و استفاده نادرست از VAR شده است. این موضوع نه تنها بر نتایج بازی‌ها تأثیر گذاشته، بلکه باعث ایجاد نارضایتی در میان هواداران و تیم شده است. کارشناسان معتقدند که نیاز به بهبود در سیستم داوری و استفاده دقیق‌تر از VAR وجود دارد تا از بروز چنین اشتباهاتی در آینده جلوگیری شود.
در نهایت، این اتفاقات نشان می‌دهد که علی‌رغم پیشرفت‌های تکنولوژیکی مانند VAR، هنوز هم اشتباهات انسانی می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر نتایج بازی‌ها داشته باشد. تیم خیبر خرم‌آباد امیدوار است که در بازی‌های آینده با داوری منصفانه‌تری مواجه شود تا بتواند به بهترین شکل ممکن به رقابت در لیگ برتر ادامه دهد.
نکته قابل توجه در اشتباهات داوری به ضرر خیبر نقش انکار ناپذیر موعد بنیادی فر داور بین المللی در نقش داور و داور اتاق VAR در اشتباهات فاحش داوری به ضرر خیبر با تایید کارشناسان داوری و کمیته داوران فدراسیون است که جا دارد در این خصوص با احترام ویژه به شخصیت حقوقی بنیادی فر تجدید نظر ویژه شود.
در حالی که همگان تصور می‌کردند با ورود VAR در فوتبال کشورمان شاهد کاهش اشتباهات داوری در بازی‌های لیگ برتر فوتبال خواهیم بود، اما این اتفاق نیفتاده است و هر هفته برخی از تیم‌ها با وجود کمک داور ویدیویی در بازی شان باز هم از اشتباهات داوری گلایه‌مند هستند و می‌گویند که VAR هم نتوانسته وضعیت داوری را درست کند.
فدراسیون فوتبال در فصل جاری تعدادی دستگاه VAR وارد کشورمان کرد تا علاوه بر بازی‌های آسیایی، مسابقات لیگ برتر فوتبال کشورمان هم به کمک داور ویدیویی تجهیز کند و همه امیدوار بودند که در صورت وجود این سیستم در بازی‌ها دیگر داوران کمتر اشتباه می‌کنند و اگر هم صحنه‌ای مشکوک باشد با دیدن صحنه در VAR اشتباهات خود را جبران می‌کنند، اما برخی از صحنه‌ها به علت نبود دوربین‌های زیاد در اتاق VAR، نداشتن دوربین خط آفساید و دوربین روی خط به درستی از سوی کمک داور ویدیویی نشان داده نمی‌شود و همین موضوع باعث شده که این سیستم نتواند به طور کامل در قضاوت‌ها به تیم داوری کمک کند.
علاوه بر این، برخی از داوران با وجود VAR هم سلیقه‌ای عمل می‌کنند و این موضوع هم باعث اعتراض برخی از تیم‌ها به تصمیمات داوری شده است.
علاوه بر باشگاه خیبر که بیشترین ضرر را از داوری و تکنولوژی VAR دیده برخی از تیم‌ها هم مدعی هستند که با وجود VAR در بازی شان از داوری آسیب دیدند و حتی مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان واکنش تندی نشان داده و بیان کرده که VAR یار سوگلی‌ها شده است. همچنین باشگاه نساجی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که دیگر اجازه ورود اسباب بازی فدراسیون فوتبال را به ورزشگاه اش نمی‌دهد.
در بازی‌های هفته هجدهم هم شاهد چند اشتباه داوری با وجود VAR بودیم، اما هنوز کمیته دپارتمان داوری واکنشی به این موضوع نشان نداده است.
به هر حال این روز‌ها کمک داور ویدیویی به جای اینکه کمک حال داوران در قضاوتشان باشد بیشتر بلای جان داوری شده است و اعتراض‌ها به عملکرد داوری نه تنها کمتر شده بلکه بیشتر هم شده است.
گزارش :امیر محمود داودی نژاد

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1008505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دریاچه تمی، مرز 3 استان

جدول خاموشی برق لرستان فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق خرم آباد فردا شنبه 20 بهمن 1403

راه ارتباطی 60 روستای الیگودرز قطع شد

راه ارتباطی 60 روستا قطع شد

فرونشست زمین در ایران چقدر خطرناک است؟

تمایل مذاکره از سوی آمریکا و مشکلات ایران

دستور‌العمل اجرایی 5 فوریه ترامپ؛ آثار و پیامدها

پلنگ‌کُشی

دیپلمات پیشین: همه‌ چیز به تصمیمات ایران بستگی دارد

تحلیلگر ایرانی: ترامپ هنوز راه مذاکره و توافق را باز می‌داند

صادق زیباکلام: باید با آمریکا مذاکره کنیم

پیشنهاد غزه‌ای ترامپ؛ تاکتیک مذاکره یا رویای غیرممکن؟

دیدار رئیس سازمان زندان‌ها با خانواده شهید «سرمالیان»

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه!

پیشنهاد مذاکره اقتصادی با آمریکا

اعتراف به تورم

پاستور و کاخ سفید در آستانه مذاکره؟

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

دقیقی: باید خیالمان از بقا در لیگ برتر راحت شود

تجدید میثاق مسئولان شهرستان بروجرد با شهدای انقلاب اسلامی در بهشت شهدا

محسنی اژه‌ای: مردم کوتاهی‌های ما را می‌بینند و تحمل می‌کنند

نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان دخترانه شاهد بروجرد

تداوم تردد در محورهای مواصلاتی لرستان با وجود بارش سنگین برف

بارش برف در دلفان/ راه 50 روستا مسدود شد

بارش برف در الیگودرز+فیلم

بارش برف و یخبندان در شهرستان بروجرد؛ هشدار برای رعایت نکات ایمنی و احتیاط در تردد

تردد سخت در محور نورآباد به کرمانشاه بر اثر بارش برف+فیلم

نمایندگان لرستان خواستار رفع چالش‌های تولید، اشتغال و زیرساختی شدند

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

برگزاری مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور

هدیه 1 اونس طلای خود را اینجا دریافت کنید!

درخواست افزایش 2 برابری وام خرید مسکن به بانک مرکزی رفت

حل مشکل دریافت غیرحضوری تاریخچه پلاک

گزینه تشویقی برای مهاجرت به روستاها

استاندار لرستان از پیش‌بینی 256 پروژه پیشران در این استان خبر داد

ورود قوه قضائیه به کشت گیاهان ممنوعه در الیگودرز‌

دقیقی: هواداران فردا یار دوازدهم را به معنای واقعی کلمه معنا کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دقیقی: هواداران فردا یار دوازدهم را به معنای واقعی کلمه معنا کنند

اهمیت اجرای عدالت در تقویت اقتدار و امید در جامعه

ساختمان جدید پارک علم و فناوری لرستان به بهره‌برداری رسید

پیش بینی هواشناسی لرستان فردا | پیش بینی آب و هوا لرستان فردا 19 بهمن ماه 1403 | هواشناسی خرم آباد

شکوفایی دوباره؛ بازگشایی کارخانه کاشی بروجرد پس از 8 سال با تلاش قضایی

گامی محکم برای آزادسازی حریم قلعه فلک‌الافلاک

برف‌وباران در جاده‌های لرستان

خیبر – فولاد؛ فتح خیبر برای بقا در کورس، ماموریت سخت یحیی در خرم آباد

راه‌اندازی مجدد کارخانه سامان کاشی بروجرد پس از 8 سال تعطیلی

کم‌آسیب‌ترین راهکارها برای حل مشکلات صنایع انتخاب شود