ندای لرستان

آخرين مطالب

تزریق واکسن کرونا به زنان باردار توصیه نمی شود اجتماعي

تزریق واکسن کرونا به زنان باردار توصیه نمی شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس دستورالعمل‌های کشوری تا رسیدن به شواهد متقن مبنی بر اثبات بی‌ضرری واکسن‌های موجود کرونا در ایران، تزریق اینگونه واکسن‌ها را به زنان باردار فعلا توصیه نمی‌کنیم.
امکان ابتلای جنین به کرونا وجود دارد
دکتر مسعود مردانی روز یکشنبه با اشاره به اینکه تنها واکسنی که تاکنون در این زمینه بررسی شده، واکسن آسترازنیکا است، افزود: البته بر اساس آخرین مطالعه ای که در آمریکا روی واکسن فایزر و مدرنا انجام گرفته، اعلام شده است که این دو واکسن علاوه بر اینکه مشکلی برای زنان باردار ایجاد نمی کنند، فرزندان این زنان نیز تا 6 ماه پس از تولد نسبت به ابتلا به کرونا مصون خواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان جهانی بهداشت تاکنون اعلام نظری برای جهانی‌ شدن واکسن‌های فایزر و مدرنا در این زمینه نداشته است، گفت: به عنوان مثال تاکنون هیچگونه مطالعه ای در خصوص واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه و آثار آن روی زنان باردار انجام نگرفته است.
متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری اظهار داشت: واکسن‌های ایرانی نیز که در آستانه چرخه تولید هستند، تاکنون برای زنان باردار مورد بررسی و مطالعه قرار نگرفته اند.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت در مورد بیماری کرونا، تا روز گذشته (اول خردادماه) هشت هزار و پنج بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند که هزار و 175 نفر از آنها بستری شده و مجموع بیماران کووید19 در کشور به 2 میلیون و 823 هزار و 887 نفر رسیده است.
2 میلیون 319 هزار و 746 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. چهار هزار و 945 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند و 18 میلیون و 810 هزار و 335 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
هشت شهر کشور در وضعیت قرمز، 233 شهر در وضعیت نارنجی، 207 شهر در وضعیت زرد قرار دارند و هیج شهری در وضعیت آبی قرار ندارد.
تاکنون دو میلیون و 478 هزار و 936 نفر دوز اول واکسن کرونا و 451 هزار و 721 نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به 2 میلیون و 930 هزار و 657 دوز رسیده است.
منبع: irna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/211636/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الهلال تیمی است در حد رئال مادرید و یوونتوس!

اولین گفت‌و‌گوی محمدمهدی لطفی با هواداران سپاهان بعد از حضور در نقش جهان

تیم ملی ایران رقبایش را در رقابت‌های کافا 2025 شناخت

دروازه‌بان افسانه‌ای نیجریه درگذشت!

برادر دیوگو ژوتا، وینگر دریبل‌زن و تحصیل‌کرده

وقتی مسی و سوارز بازی پدل را جدی می‌گیرند!

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

تمرینات پیش فصل بازیکنان آلومینیوم اراک

رونمایی باشگاه بارسلونا از کیت اول بازیکنان در فصل آینده

شروع تمرینات پیش فصل بازیکنان سپاهان

ویدیوی باشگاه ذوب آهن به بهانه حضور قاسم حدادی‌فر به عنوان سرمربی این تیم در فصل جدید

ساپینتو چمدانش را بست

احساسی‌ترین پیام‌های تسلیت برای دیوگو ژوتا

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان

پایان حضور پورموسوی در مس رفسنجان

ماجرای پیوستن آرش رضاوند به سپاهان چیست؟

اورتون کنار لیورپول ایستاد؛ تسلیت به رقیب تاریخی

تمرین فشرده دختران ملی پوش فوتبال

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

از کجا بفهمیم کبد چرب داریم؟!

علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی

نشست درویش و زنوزی در حضور تاج در خصوص پرونده علیرضا بیرانوند

متن کامل پیام احساسی آرنه اشلوت برای ژوتا

ترکیب طلایی تاریخ فوتبال از نظر کریستیانو رونالدو

اثر جدید حمید سحری؛ وضعیت متفاوتِ رئال مادرید و بارسلونا در این روزها

اولین ویدیو منتشر شده از آتش گرفتن لامبورگینی دیگو ژوتای فقید و برادرش

اثر جدید حمید سحری برای درگذشت دیگو ژوتا و برادرش

نفوذ گردوخاک به لرستان

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

تداوم گرمای هوا در لرستان

شور و حال عزاداران لرستانی در شب هفتم محرم

قهوه برای کبد خوبه؟!

ساموئله ریچی به میلان پیوست