ندای لرستان

آخرين مطالب

رییس شورای اسلامی شهر تهران:

اعتماد عامل مشارکت عمومی مردم در انتخابات است شهرداری تهران

اعتماد عامل مشارکت عمومی مردم در انتخابات است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نزدیکی انتخابات شوراها و ریاست جمهوری گفت: جامعه می بایست احساس کند که پیام رای اکثریت در همه حوزه ها و ابعاد عملکرد حاکمیت شنیده می شود و می توان از طریق صندوق های رای، بر سیاستگذاری کلان و مشکلات داخلی و خارجی ایران تاثیرگذاری داشت، مهمترین عامل مشارکت عمومی در انتخابات همین احساس اعتماد وامیدواری مردم است.

به گزارش شهر به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز یکشنبه- 2 خرداد 1400- در ابتدای دویست و نودو ششمین جلسه شورا ضمن گرامی داشت مناسبت های دوم و سوم خرداد گفت : ربع قرن از دوم خرداد 1376 و چهار دهه از سوم خرداد سال 1361، سپری شده است و اکثریت جامعه، به ویژه نسل جوان خاطرات روشنی از این مناسبت های مهم در ذهن ندارند.
رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: دوم خرداد، برای نظام جمهوری اسلامی، یک تولد دوباره بود، پیش از دوم خرداد، جریانات سیاسی و حاکمیت نسبت به انتخاب دولت ها، پیش بینی های روشنی داشتند و در انتخابات ریاست جمهوری، اتفاق غیرمنتظره ای رخ نمی داد اما در دوم خرداد برای نخستین بار، کاندیدایی که از حمایت رسانه ملی و نهادهای حاکمیتی برخوردار بود، به موفقیت نرسید و شاید یکی از علل مهم این انتخاب مردم، احساس عمومی از قبل برنده بودن یک کاندیدا در جامعه بود.
او با بیان اینکه در دوم خرداد، جامعه با همه عواطف و پیچیدگی هایش، خود را نشان داد گفت: بکار بردن تعبیر حماسه دوم خرداد از سوی رهبرانقلاب، نشان داد که تا چه میزان این حضور و مشارکت عمومی در تقویت انقلاب و مردمسالاری دینی نقش ایفا کرد.
هاشمی نکته مهم در دوم خرداد، را اعتماد آحاد جامعه به صندوق های رای برشمرد و افزود: نقش خطبه تاریخی آیت الله هاشمی رفسنجانی یک هفته قبل از دوم خرداد در حفظ این اعتماد را نباید نادیده گرفت.
او خاطر نشان کرد: امروز در فاصله 4 هفته تا انتخابات ریاست جمهوری، با فضای سردی مواجه هستیم و نظرسنجی های رسمی نشان از مشارکت حدود 40 درصدی جامعه در انتخابات ریاست جمهوری فعلی می دهد که امیدواریم تا زمان رای گیری این مشارکت بالاتر برود.
رییس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: اگر در دوم خرداد، تردید به سلامت صندوق های رای، مانع مشارکت بود، امروز ناامیدی بخشی ازجامعه نسبت به موثر بودن صندوق های رای برای حل مشکلاتشان، موجب سرخوردگی و رکود فضای کشور در آستانه انتخابات شده است.
او اضافه کرد: جامعه بایست احساس کند که پیام رای اکثریت در همه حوزه ها وابعاد عملکرد حاکمیت شنیده می شود و می توان از طریق صندوق های رای، بر سیاستگذاری کلان ومشکلات داخلی وخارجی ایران تاثیرگذاری داشت، مهمترین عامل مشارکت عمومی در انتخابات همین احساس اعتماد وامیدواری مردم است که وظیفه دستگاه های مسئول به ویژه شورای نگهبان، رسانه ملی و وزارت کشور در این حیطه بسیار خطیر است.
هاشمی یادآور شد: همچنین درآستانه سوم خرداد قرار داریم، سوم خرداد میراث پدرانی است که همراه فرزندان خود، حماسه دوم خرداد را آفریدند و نباید در افکار عمومی سوم خرداد را در برابر دوم خرداد قرار داد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه سوم خرداد، حاصل وحدت و یکپارچگی رهبر و جامعه، ارتش و سپاه، سیاست و اقتصاد برای صیانت از ایران بود و امروز که فقر، آسیب های اجتماعی، بیکاری، تورم و تحریم ایران را تهدید می کند افزود: برای عبور از این تهدیدات باردیگر نیازمند به همگرایی و هم افزایی در جهت ترمیم آسیب ها و شکاف های به وجود آمده در اعتماد عمومی یا تعامل جامعه و حاکمیت هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/211554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ پرونده‌های باز

نماینده کارگران: زندگی در تهران با حقوق زیر 30 میلیون ممکن نیست

سرمقاله خراسان/ آتش‌بیار معرکه نباشیم!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انرژی و قیمت‌گذاری دولتی

گزارش تسنیم؛ دو برابر واردات سوخت از مرزها قاچاق می‌شود

پیاده روی خانوادگی اصحاب هنر و رسانه در خرم آباد برگزار می شود

تیغ هوش مصنوعی بر مشاغل کشور

اشیاء باستانی هزاره اول و دوم قبل از میلاد در لرستان کشف شد

ادارات لرستان فردا چهارشنبه 3 بهمن ماه 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات خرم آباد فردا 3 بهمن 1403

کارشناسی داوری دیدار خیبر خرم آباد – هوادار

قاب خانوادگی احسان خواجه‌امیری در هوای برفی تهران

برنامه‌ریزی اصولی در حوزه تربیت دینی و فرهنگی حائز اهمیت است

طعم شیرین بازگشت به خانه در روز اول آتش‌بس

طبیب مصدقی

سناریوهای ترور

ابوطالبی: چرا باید به سمت مذاکرات با آمریکا رفت؟

اقتصاددان آمریکایی: تورم ترامپ را پیروز کرد

ورود ترامپ به کاخ‌ سفید با طوفانی از تغییرات

بازرگان؛ نخست‌وزیری با رای اعتماد مردم در خیابان

خسارت هنگفت کارشکنی «سایه نشینان» در قرارداد کرسنت

همتی: به آینده اقتصاد و بورس خوشبین هستم

هایده ریشه بلغاری دارد/ داستان کنسرتی که در آخرین شب زندگی برگزار کرد/ اعتیاد هایده حقیقت داشت؟

برودت هوا در لرستان/ مدارس تعطیل شد

کشاورزان برق مصرفی خود را از طریق پنل خورشیدی تامین کنند

فراهم‌سازی مشارکت پرشور بانوان در برنامه‌های دهه‌فجر

مدارس لرستان فردا سه‌شنبه تعطیل است

خبر فوری شبانه فرمانداری درباره تعطیلی مدارس در این استان‌ها / مدارس این 3 استان فردا سه شنبه 2 بهمن تعطیل شد

خبر فوری تعطیلی مدارس لرستان سه‌شنبه 2 بهمن 1403 | تعطیلی مدارس خرم‌آباد فردا 2 بهمن 1403

کشاورزان لرستان به استفاده از پنل‌های خورشیدی تشویق شدند

بارش برف در محور نوراباد_نها‌وند+فیلم

بارش برف در محور نورآباد_نها‌وند+فیلم

مدارس یک استان دیگر تعطیل شد

تعطیلی مدارس لرستان فردا سه شنبه 2 بهمن

فوری/ مدارس این استان فردا سه شنبه 2 بهمن تعطیل اعلام شد

کج‌راهه در «شهرداری تهران»

موسویان: اولین گام ترامپ باید توافق هسته‌ای جدید با ایران باشد

سونامی جراحی‌های زیبایی در میان زنان و دختران

چشم‌انداز مقاومت فلسطین در غزه

پشت پرده تحرکات احمدی نژادی ها

کولاک دستورات ترامپ در روز اول

پیش بینی قیمت دلار 2 بهمن 1403

ظهور دوباره نااطمینانی در بورس؛ آخرین تحلیل از وضعیت بازار سرمایه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 2 بهمن 1403

کسری دولت بیش از 115 همت؛ آژیر تورم بلند شد

جمهوری اسلامی نگاهی نو و تحول‌آفرین در حوزه زن ارائه داد

کاروان شادی «فجر» مهمان شهر‌های لرستان می‌شود

مدارس لرستان فردا سه‌شنبه تعطیل هستند

تمامی مدارس لرستان فردا تعطیل است

وضعیت تعطیلی مدارس استان‌ها برای فردا سه‌شنبه 2 بهمن

حضور مدیرکل بنیاد مازندران در مرکز سامد