ندای لرستان

آخرين مطالب

ایثارگران به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی مراجعه کنند/ 10600 مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی در سراسر کشور بیمه دی

ایثارگران به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی مراجعه کنند/ 10600 مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون فنی شرکت بیمه دی با تشریح ارائه خدمات درمانی به ایثارگران گفت: توصیه ما به ایثارگران این است که به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه دی مراجعه کنند.
یکی از گلایه های ایثارگران از بیمه دی زمانی است که برای دریافت خدمات درمانی به مراکزی مراجعه می کنند که طرف قرارداد این شرکت بیمه ای نیست و زمانی که مدارک و مستندات هزینه ای خود را به شعب خسارتی بیمه دی تحویل می دهند، هزینه ای کمتر از هزینه دریافت شده مرکز درمانی دریافت می کنند.
برای جزئیات و دلیل این کار، به سراغ احمد صفرزاده، معاون فنی شرکت بیمه دی رفتیم. این گفتگو را در ادامه می خوانید.
بیمه دی تنها بیمه نامه درمان به ایثارگران عرضه می کند؟
این شرکت بیمه ای در سنوات اول فعالیت به غیر از قراردادهای مرتبط با این گروه، قراردادهای دیگری نداشت. ما در حال حاضر به عنوان اجراکننده بزرگ ترین قرارداد بیمه ای یا به عبارتی «مگاپروژه بیمه ای درمان ایثارگران» و سایر قراردادهای بیمه ای در رشته های دیگر در کشور هستیم که متعلق به جامعه معزز ایثارگران و خانواده معظم شهدا و سایر اقشار جامعه است.
حدود یک میلیون و 600 هزار جانباز، ایثارگر و خانواده معظم شهدا برای هفتمین سال متوالی در قرارداد درمان تحت پوشش بیمه دی قرار گرفته اند. شرکت بیمه دی در حال حاضر علاوه بر ایثارگران برای سایر گروه های هدف اعم از دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس و سایر بیمه گذاران بزرگ خدمات ارائه می دهد. ضمن اینکه خرده فروشی و ارائه خدمات بیمه در تمامی رشته های بیمه نظیر بیمه های خودرو (ثالث و بدنه)، بیمه عمر، آتش سوزی، مسئولیت و ... برای سایر هموطنان نیز از جانب شبکه فروش این شرکت بیمه ای عرضه می شود.
عموما گلایه ایثارگران از خدمات بیمه دی چیست؟
شرکت بیمه دی افتخار دارد که برای هفتمین سال متوالی به جامعه معزز ایثارگران و خانواده معظم شهدا خدمات ارائه کند. بنابراین تمام تلاش ما در شرکت بیمه دی این است که طبق قرارداد با بنیاد شهید و امور ایثارگران، خدمات بیمه ای را به نحو احسن به ایثارگران عرضه کنیم.
عمده نارضایتی ایثارگران عزیز ناشی از عدم رعایت تعرفه های درمانی از جانب مراجع درمانی است که در زمان محاسبه خسارت قابل پرداخت مابه التفاوت ایجاد می شود و یا خسارت هایی از شرکت بیمه دی بعضاً مطالبه می شود مانند دندانپزشکی و عینک که با توجه به مصوبه هیات دولت در تعهد بیمه دی نیست.
توصیه ما به ایثارگران و کلیه بیمه شدگان شرکت بیمه این است که با توجه به پراکندگی و گستردگی مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی که به اندازه کافی وجود داشته و در دسترس هستند، حتما به مراجع درمانی طرف قرارداد مراجعه کنند تا خللی در دریافت خدمات ایجاد نشود.
چند مرکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه دی در کشور وجود دارد؟
بیش از 10 هزار و 600 مرکز درمانی در کل کشور اعم از بیمارستان ها، داروخانه ها، مراکز محدود جراحی، درمانگاه ها، رادیولوژی، عکس، آزمایش و... با بیمه دی طرف قرارداد هستند.
اگر ایثارگران معزز و سایر بیمه شدگان به هر کدام از مراکز درمانی طرف قرارداد که در سایت شرکت بیمه دی اطلاع رسانی شده، مراجعه کنند، می توانند خدمات بیمه ای را به صورت رایگان تا سقف تعیین شده در چارچوب قرارداد بیمه ای مربوط دریافت کنند.
ایثارگران چگونه می‌توانند بدون مراجعه به شعب و نمایندگی‌های بیمه دی، مدارک و مستندات خود را ارسال و یا خدمات خود را دریافت کنند؟
ایثارگران برای دریافت خدمات می توانند به بیش از 1100 نماینده و 45 شعبه این شرکت بیمه ای در سراسر کشور مراجعه کنند.
روش دوم دریافت خدمات از شرکت بیمه دی تماس با شماره تلفن 1671 است. ایثارگران می توانند با تماس با این شماره در بحث فرایندهای دریافت خدمات؛ چه در بخش صدور و چه در بخش خسارت، راهنمایی های لازم را از همکاران ما دریافت کنند.
روش سوم، مراجعه به «سامانه دی‌دار» است. این سامانه به صورت 24 ساعته و برخط در دسترس ایثارگران است و افراد می توانند پوشش های بیمه ای خود را در تمامی رشته های بیمه ای از این سامانه دریافت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/954644/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

هزار لبخند در دستان یک زوج؛ قصه‌ای بی‌پایان از مهربانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»