ندای لرستان

آخرين مطالب

وزیر کار در بازدید از مرکز تماس پایش اشتغال کشور خبر داد:

ورود نرخ بیکاری به کانال 7 درصدی در تابستان 1402 وزارت رفاه

ورود نرخ بیکاری به کانال 7 درصدی در تابستان 1402
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از صحت‌سنجی 80 درصدی در حوزه رصد اشتغال کشور خبر داد و گفت: معدل این صحت‌سنجی مؤید ایجاد بیش از یک میلیون فرصت شغلی در طول سال است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» امروز دوشنبه 29 آبان‌ماه در جریان بازدید از مرکز تماس پایش اشتغال کشور و مراسم امضای تفاهم‌نامه فاز دوم طرح رصد و پایش اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: نبرد رایج و حاکم بر جهان امروز، نبرد رسانه‌ای است و شبکه‌های مخابراتی مهم‌ترین زیرساخت این نبرد رسانه‌ای هستند.
وی افزود: شرکت‌های مخابراتی ما اگرچه از دانش فنی مطلوبی برخوردارند اما باید برد رسانه‌ای را گسترش دهند و لازم است که بستر افزایش پهنای باند در این حوزه در دستور کار باشد.
مرتضوی یکی از برنامه‌های اصلی دولت سیزدهم را کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: همکاری تنگاتنگی میان معاونت اشتغال وزارت تعاون و اپراتور رایتل برقرار است تا صحت‌سنجی فرصت‌های شغلی ایجادشده از بستر‌های مختلف مورد بررسی قرار گیرد.
وی تأکید کرد: این رصد به 4 شیوه انجام می‌شود و قدم نخست خوداظهاری است که توسط دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: قدم‌های بعدی نظارت پیامکی، ارتباط تلفنی و نظارت میدانی هستند. معدل صحت‌سنجی ما مؤید ایجاد بیش از یک میلیون فرصت شغلی در سال است که سایر مراکز نیز بر صحت این آمار تأکید کرده‌اند. 
وی گفت: براساس گزارش رسمی مرکز آمار ایران در دوره‌ سه‌ماهه تابستان 1402 در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته، تعداد 907 هزار فرصت شغلی خالص ایجادشده که به رشد اقتصادی کشور کمک کرده است. 
مرتضوی تصریح کرد: آمار رسمی حاکی از آن است که بعد از یک دهه رکود به رشد اقتصادی 3/5 تا 4 درصد رسیده‌ایم و گزاره‌ها نیز نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در تابستان 1402 وارد کانال هفت درصد شده که این اتفاق خوشایند است و اقدامات ما نیز به همین سبک ادامه پیدا خواهد کرد.
وزیر کار یکی از حقوق تضمین‌شده آحاد مردم را بسترسازی برای اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم در 2 سال اخیر با استفاده از منابع گوناگون این مهم را مورد توجه داشته است.
فاز دوم طرح رصد و پایش اشتغال کشور به توسعه کسب‌وکارها کمک می‌کند
«محمود کریمی‌بیرانوند» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم گفت: از خردادماه 1401 با همکاری شرکت خدمات ارتباطی رایتل که آن را «اپراتور اشتغال کشور» می‌نامیم، همکاری مشترکی را آغاز کردیم و امروز فاز دوم مرکز تماس رصد و پایش اشتغال کشور را افتتاح می‌کنیم. 
وی افزود: از آغاز دولت سیزدهم تاکنون یک میلیون و 100 هزار پیامک به این شکل ارسال شده است. بعد از این مرحله، نوبت به تماس می‌رسد و هر اطلاعاتی که در سامانه رصد اخذ می‌شود، در همان زمان در کارتابل مرکز تماس اشتغال کشور که برای نخستین‌بار ایجاد شده، ارسال می‌گردد.
کریمی‌بیرانوند گفت: در فاز دوم طرح رصد و پایش اشتغال وزارت کار، ما صرفاً تماس‌گیرنده نیستیم و در کنار آن خدماتی را ارائه خواهیم داد که به توسعه کسب‌وکار‌ها کمک می‌کند.
وی از ثبت حدود 600 هزار تماس در مرکز رصد اشتغال کشور از آغاز طرح تا امروز خبر داد و افزود: در فرآیند رصد اشتغال، اولویت با کسانی است که از دولت تسهیلات دریافت کرده‌اند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اضافه کرد: تمام دستگاه‌ها و استان‌ها به‌صورت برخط و لحظه‌ای می‌توانند عملکرد خودشان در اشتغال کشور را ببینند؛ اگر تحقق ایجاد یک میلیون شغل را ارائه دادیم، با اسناد و مدارک و سیستم نظارتی توانسته‌ایم آن را به نتیجه برسانیم.
رایتل؛ اپراتور اشتغال کشور
«حسین ملازاده» مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت خدمات ارتباطی رایتل نیز در ادامه این مراسم گفت: پروژه رصد اشتغال کشور از 24 خردادماه 1401 با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت مردمی سیزدهم آغاز شد.
وی با بیان اینکه رایتل به‌عنوان اپراتور اشتغال کشور فعال است، گفت: ما تلاش داریم در نقش مشاور اشتغال، افراد را تا به نتیجه رسیدن کسب‌و‌کار دنبال کنیم.
ملازاده تأیید کرد: رایتل مصمم است که به‌عنوان اپراتور اشتغال کشور با استفاده از ظرفیت‌های این شرکت به‌دنبال پیوند سیم‌کارت رایتل با تمامی مراحل اشتغال در کشور باشد.
وی، تولید کلان‌داده را از مهم‌ترین دستاورد‌های این طرح عنوان کرد و افزود: ما در شرکت رایتل با جمع‌آوری، ذخیره‌سازی و تحلیل داده که منجر به تصمیم‌سازی می‌شود به‌عنوان پلتفرم تنظیم‌کننده در حوزه شکل‌گیری بهتر زیست‌بوم اشتغال فعالیت خواهیم داشت.
مدیرعامل رایتل خاطرنشان کرد: این شرکت در واقع نقش تنظیم‌کننده و تسهیل‌کننده در حوزه ارتباطی کارجویان و حوزه اشتغال را برعهده دارد.
در پایان این مراسم، تفاهم‌نامه فاز دوم سامانه رصد و پایش اشتغال با همکاری معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت خدمات ارتباطی رایتل به امضا رسید و از کتاب گزارش اشتغال استان‌های کشور تهیه شده در مرکز ملّی پایش اشتغال کشور توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی شد.
29 آبان 1402 17:50
کد خبر : 327,718
کلیدواژه ها: سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طرح رصد و پایش اشتغال کشور، معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال، شرکت خدمات ارتباطی رایتل
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/919737/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

علیپور تعویض شد و حسین‌زاده به صدر جدول رسید

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس و خیبر

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

پرسپولیس 2 – 1 خیبر خرم آباد/ سرخپوشان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار ماندند

پیروانی را در خرم آباد با مشت و لگد زدند!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

پرسپولیس از سد خیبر گذشت

پارک شهید استویی سلسله با اعتبار 150 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

ربع‌قرن در قدرت

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد