ندای لرستان

آخرين مطالب

ارقام نجومی پیامک برخی از بانک‌ها خبرساز شد! اقتصادي

ارقام نجومی پیامک برخی از بانک‌ها خبرساز شد!
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در پاسخ به چرایی افزایش هزینه کارمزد پیامک تعدادی از بانک‌ها گفت: امسال اپراتورهای تلفن همراه هزینه پیامک‌ها را افزایش زیادی داده اند و به همین دلیل هزینه پیامک بانک ها هم بالا رفته است

زندگی پنهانی زن خیانتکار با مردی غریبه در نهایت به قتل پسر چهارساله‌اش منجر شد.
ارسال پیامک "کارمزد پیامک اطلاع‌رسانی 3 ماهه" یکی از بانک‌ها در روز گذشته به دلیل رقم های بالا و البته متفاوت موجب تعجب مشتریان بانکی شد.​
این بانک با ارسال این پیامک‌ها، کارمزد پیامک اطلاع‌رسانی خدمات خود را در رقم هایی بین 4 تا 100 هزار تومان اعلام کرده است. البته کسب اطلاع تسنیم از بانک رسالت نشان میدهد که این رقم برای مشتریان مختلف این بانک براساس تعداد تراکنش‌های حساب‌شان متفاوت است.
رقم های متفاوت و البته قابل توجه برای کارمزد پیامک ارسالی این بانک آنهم برای سه ماهه اول سال 1402 موجب تعجب تعدادی از مشتریان بانک رسالت شده است.
بانک رسالت در توضیح تأکید دارد: کارمزد خدمات پیامکی بانک قرض الحسنه رسالت بر اساس تعداد تراکنش های فرستاده شده برای هر حساب محاسبه می شود؛ یعنی طبق بخشنامه بانک مرکزی و بر اساس عملکرد حساب مشتری!
بانک مرکزی: بانک ها سودی از پیامک ندارند، زیان هم دارند
خبرنگار تسنیم در همین ارتباط با مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت‌وگو کرد؛ محرمیان در پاسخ به چرایی افزایش هزینه کارمزد پیامک تعدادی از بانک‌ها بخصوص بانک رسالت، گفت: امسال اپراتورهای تلفن همراه هزینه پیامک‌ها را افزایش زیادی داده اند و به همین دلیل هزینه پیامک بانک ها هم بالا رفته است.
او می گوید: بانک مرکزی اعلام کرده بانک ها در کنار هزینه اپراتورها برای هر پیامک باید 30 تومان دریافت کنند؛ عملاً بانک ها سودی از ارسال پیامک ندارند وحتی برخی از بانک ها در این حوزه ضرر هم دارند.
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با تأکید براینکه علت اصلی افزایش هزینه پیامک بانک‌ها را باید از اپراتورها سوال کرد، گفت: ماه‌هاست در حال مذاکره با سازمان تنظیم مقررات و اپراتورها هستیم که چرا هزینه پیامک را انقدر زیاد افزایش داده اند ولی هنوز نتیجه ای نگرفته ایم.
کانون بانک‌های خصوصی: سازمان تنظیم مقررات هزینه پیامک‌ها را بالا برد/ شکایت کردیم
محمدرضا جمشیدی دبیرکانون بانک‌های خصوصی هم در این ارتباط به خبرنگار تسنیم گفت: برای هر پیامک باید 48 تومان به سازمان تنظیم مقررات بپردازیم؛ بعد از رایزنی هایی که انجام دادیم این رقم را به 356 ریال کاهش دادیم ولی طبق بخشنامه بانک مرکزی، باید در کنار این رقم برای هر پیامک 30 تومان هم پرداخت کنیم.
او می گوید: در همین ارتباط شکایتی را به سازمان پدافند غیرعامل ارسال کردیم؛ آنها هم نامه ای به تنظیم مقررات ارسال کرده اند که رقم در نظر گرفته شده برای پیامک ها خیلی بالاست. ولی با این وجود هنوز نتیجه خاصی حاصل نشده است.
طبق اعلام جمشیدی، برخی بانک‌ها در حوزه هزینه پیامک، سلیقه ای عمل کرده و رقم های در نظر گرفته شده برای کارمزد پیامک را کم یا زیاد می کنند. اما با توجه به رقم های اعلامی از سوی سازمان تنظیم مقررات، حتی کارمزد 100 هزار تومانی هم کم است و کفاف هزینه های اعلامی این سازمان را نمیدهد.
به گزارش تسنیم، تعرفه هزینه پیامک بانکی در سال 1402 ، افزایش نداشته و همان تعرفه اعلامی از سوی بانک مرکزی است که 30 تومان، به اضافه هزینه پیامک اپراتورهای مختلف تلفن همراه است. این هزینه، کارمزد خدمات بانکی، برای اطلاع رسانی به مشتریان، در خصوص موجودی حساب آن ها، با پیامک، پس از هر واریز و برداشت، می باشد.
بنابراین تعرفه ارسال پیامک بانکی، توسط بانک، 30 تومان است و هزینه پیامک نیز، بسته به اپراتور تلفن همراه، متفاوت می باشد، بدین ترتیب که هزینه هر یک عدد پیامک اپراتور همراه اول، برای خطوط دائمی، 8.9 و برای خطوط اعتباری، 10.6 تومان می باشد و در خصوص اپراتور ایرانسل، برای خطوط دائمی داخل ایران، 9.9 و برای خطوط اعتباری، 11.6 تومان است.
مبلغ هزینه هر پیامک بانکی، با احتساب 30 تومان، تعرفه بانک و هزینه پیامک هر اپراتور، بدین صورت خواهد بود که هزینه پیامک بانکی، در پیامک های یک صفحه ای، برای مشتریان دارای خط دائمی و اعتباری همراه اول، به ترتیب، 38.9 و 40.6 تومان است و این هزینه، برای مشتریان دارای خط دائمی و اعتباری ایرانسل، به ترتیب، 39.9 و 41.6 تومان خواهد بود.
با این حال شهریورماه سال گذشته برخی بانکها اعلام کردند که با وجود افزایش هزینه اپراتورهای تلفن همراه برای ارائه این خدمات و همچنین برای عادلانه کردن هزینه های مربوط به پیامک، بهتر است که هزینه آنها براساس تراکنش های هر فرد محاسبه شود.
بر این اساس فردی که تراکنش کمتری دارد هزینه ای پایین تر از آبونمان سالانه می پردازد و افرادی که تراکنش های بالاتری دارند، هزینه بیشتری برای این خدمات خواهند پرداخت.
البته عملکرد بانک ها و تعیین هزینه اشتراک توسط آنها مانند ماهیت و نوع خدماتشان با یکدیگر متفاوت است. برای مثال برخی از بانک ها برای صرفه جویی در هزینه ها و تعیین حق اشتراک پایین تر برای ارائه این خدمات، از ارسال پیامک برای تراکنش های خود صرف نظر کرده یا برای ارسال پیامک برای تراکنش های پایین 30هزارتومان، هزینه‌ای مضاف بر حق اشتراک را طلب می کردند.
منبع: etemadonline.i

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/919664/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

طرح موفق سلامت دهان در لرستان به زودی ملی می‌شود

خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو / مراسم روز خرم‌آباد در پایتخت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

خرم‌آباد آماده برگزاری مهمانی 3 کیلومتری غدیر

برداشت گل محمدی از گلستان‌های بروجرد

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

2 کمربندی برای خرم‌آباد احداث می‌شود؛ ادامه آزادراه بروجرد - اراک

فاجعه کوهدشت سقوط کودک به چاه نبوده | چطور 7 مرد یک خانواده جانشان را از دست دادند؟ | تشکیل پرونده قضایی برای حادثه

برپایی جشن 3 کیلومتری غدیر در خرم‌آباد

دستگیری حفاران غیرمجاز میراث فرهنگی در بروجرد

عملکرد مطلوب بانک مسکن در پاسخگویی به مشکلات متقاضیان نهضت ملی

تعداد قربانیان چاه کوهنانی 7 نفر است

کسب مقام چهارم لرستان در مسابقات کشتی آزاد نونهالان کشور

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

جزئیات مرگ 7 قربانی در یک چاه

همایش تقدیر از دانش‌آموزان برتر وقبول شدگان دانشگاه فرهنگیان در منطقه پاپی

آغاز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

پرونده پروژه‌های سدسازی لرستان روی میز وزیر نیرو

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

مخاطرات ابلاغ وارداتی

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

پرسپولیس پاسخ سکوتش را گرفت!

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

دادگستری: فوت 8 نفر در چاه کوهنانی کذب است/ واقعیت ماجرا چیست؟

پرسپولیس در برابر توهین به بیرانوند سکوت کرد؛ پاسخش را هم گرفت!

نقشه نجات به فاجعه تبدیل شد؛ ماجرای عجیب مرگ 7 نفر در دل چاهی در کوهدشت

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

دارو هم کالای لاکچری شد؟