ندای لرستان

آخرين مطالب

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در آستانه سالگرد شهدای خدمت، آیین گرامیداشت شهید "حسین امیرعبداللهیان" ، وزیر امور خارجه دولت سیزدهم با حضور خانواده وی، خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در ایران، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و جمعی از فعالان حوزه مقاومت و مسئولین استانی در مصلی شهرستان دامغان برگزار شد.

به گزارش ایثار، در آستانه سالگرد شهدای خدمت، آیین گرامیداشت شهید "حسین امیرعبداللهیان" ، وزیر امور خارجه دولت سیزدهم با حضور خانواده وی، خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در ایران، سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و جمعی از فعالان حوزه مقاومت و مسئولین استانی در مصلی شهرستان دامغان برگزار شد.
خالد قدومی در ابتدای این نشست عملیات طوفان‌الاقصی را ابتکار جنبش حماس دانست و گفت: البته انتقال و نشر آن در سطح بین‌المللی، با رایزنی‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران رقم خورد. شهید امیرعبداللهیان در جریان این عملیات، با تبیین مواضع بدرستی اقدام به دفاع از مردم مظلوم غزه کرد. شهید امیرعبداللهیان یک عنصر افتخارآمیزی بود که تنها وزیر جمهوری اسلامی ایران نبود بلکه ایشان در جبهه مقاومت به عنوان فردی تعیین‌کننده در حوزه تبیین مواضع دیپلماسی مقاومت شناخته می‌شد.
نماینده جنبش حماس در ایران به شخصیت فردی شهید امیرعبداللهیان اشاره کرد و گفت: تواضع، تدین و تعهد؛ سه مولفه مهم در روحیه این شهید بود که انس و الفت دیرینه او با مردم فلسطین را در سالیان دراز فراهم کرد. وی افزود: شهادت ایشان ضایعه‌ای بزرگ برای جبهه مقاومت بود.
مجتبی ابطحی نیز در ادامه این مراسم با تاکید بر دوستی و آشنایی دیرینه با شهید امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: خانواده ایشان بنا داشتند نام او را در زمان تولد، قدرت‌الله بگذارند، اما به دلیل اینکه در تقارن با میلاد سیدالشهداء به دنیا آمد، او را حسین نامگذاری کردند و این شخص با اذن خدا به قدرت‌الله تبدیل شد. او در همه مسئولیت‌هایش چه در کلام و چه در عمل، نماد قدرت الهی بود.
وی به سوابق درخشان شهید امیرعبداللهیان قبل از همکاری با وزارت خارجه اظهار کرد: ایشان همیشه همراه و پشتیبان حوزه مقاومت بود و هیچگاه از یاری جبهه مقاومت دریغ نمی‌کرد و همواره مواضع او با جریان مقاومت یکسان بود. لذا این توفیق شهادت، پاداشی بر خدمات و زحمات بیکران او و همچنین افتخاری بزرگ برای او و خانواده محترم ایشان بود.
کولیوند استاندار سمنان نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به میهمانان این نشست بویژه خانواده شهید امیرعبداللهیان به بیان خصوصیات این شهید پرداخت و گفت: سالیان متمادی افتخار همکاری با این شهید خدمت در وزارت امورخارجه نصیب من شد.
در پایان این نشست اعضای شورای عالی اجلاسیه مجاهدان در غربت و استاندار سمنان از خانواده شهید حسین امیرعبداللهیان، سردار سید مجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین، سردار منصور شوقانی فرمانده سپاه استان سمنان و دکتر سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان با اهداء تندیس آستان قدس رضوی از آنان تجلیل و تقدیر بعمل آوردند.
همچنین قاب یادبود تصویر شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی فقید جنبش حماس به نماینده جنبش حماس در ایران تقدیم شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025818/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

وزش باد شدید و نفوذ گرد خاک به آسمان لرستان

وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک به آسمان لرستان

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

رسانه‌ها در جنگ شناختی قدرتی فراتر از موشک دارند / روایت‌گری از قهرمانان گمنام، اولویت رسا

تاکید پدافند غیرعامل لرستان بر امنیت حیاتی خطوط انتقال گاز

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

ساختمان پلیس‌راه‌ها و راهدارخانه‌های لرستان بازسازی شد

استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

شهردار جدید نورآباد دلفان انتخاب شد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

ثبت رسمی فرودگاه خرم‌آباد به‌عنوان ایستگاه پروازی حجاج

وجود 112 رسانه چاپی در لرستان

راه‌اندازی سرویس تلفن ثابت بی‌سیم gsm در روستای ناوه کش لرستان

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند