ندای لرستان

آخرين مطالب

ارقام نجومی پیامک برخی از بانک‌ها خبرساز شد! اقتصادي

ارقام نجومی پیامک برخی از بانک‌ها خبرساز شد!
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در پاسخ به چرایی افزایش هزینه کارمزد پیامک تعدادی از بانک‌ها گفت: امسال اپراتورهای تلفن همراه هزینه پیامک‌ها را افزایش زیادی داده اند و به همین دلیل هزینه پیامک بانک ها هم بالا رفته است

زندگی پنهانی زن خیانتکار با مردی غریبه در نهایت به قتل پسر چهارساله‌اش منجر شد.
ارسال پیامک "کارمزد پیامک اطلاع‌رسانی 3 ماهه" یکی از بانک‌ها در روز گذشته به دلیل رقم های بالا و البته متفاوت موجب تعجب مشتریان بانکی شد.​
این بانک با ارسال این پیامک‌ها، کارمزد پیامک اطلاع‌رسانی خدمات خود را در رقم هایی بین 4 تا 100 هزار تومان اعلام کرده است. البته کسب اطلاع تسنیم از بانک رسالت نشان میدهد که این رقم برای مشتریان مختلف این بانک براساس تعداد تراکنش‌های حساب‌شان متفاوت است.
رقم های متفاوت و البته قابل توجه برای کارمزد پیامک ارسالی این بانک آنهم برای سه ماهه اول سال 1402 موجب تعجب تعدادی از مشتریان بانک رسالت شده است.
بانک رسالت در توضیح تأکید دارد: کارمزد خدمات پیامکی بانک قرض الحسنه رسالت بر اساس تعداد تراکنش های فرستاده شده برای هر حساب محاسبه می شود؛ یعنی طبق بخشنامه بانک مرکزی و بر اساس عملکرد حساب مشتری!
بانک مرکزی: بانک ها سودی از پیامک ندارند، زیان هم دارند
خبرنگار تسنیم در همین ارتباط با مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت‌وگو کرد؛ محرمیان در پاسخ به چرایی افزایش هزینه کارمزد پیامک تعدادی از بانک‌ها بخصوص بانک رسالت، گفت: امسال اپراتورهای تلفن همراه هزینه پیامک‌ها را افزایش زیادی داده اند و به همین دلیل هزینه پیامک بانک ها هم بالا رفته است.
او می گوید: بانک مرکزی اعلام کرده بانک ها در کنار هزینه اپراتورها برای هر پیامک باید 30 تومان دریافت کنند؛ عملاً بانک ها سودی از ارسال پیامک ندارند وحتی برخی از بانک ها در این حوزه ضرر هم دارند.
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با تأکید براینکه علت اصلی افزایش هزینه پیامک بانک‌ها را باید از اپراتورها سوال کرد، گفت: ماه‌هاست در حال مذاکره با سازمان تنظیم مقررات و اپراتورها هستیم که چرا هزینه پیامک را انقدر زیاد افزایش داده اند ولی هنوز نتیجه ای نگرفته ایم.
کانون بانک‌های خصوصی: سازمان تنظیم مقررات هزینه پیامک‌ها را بالا برد/ شکایت کردیم
محمدرضا جمشیدی دبیرکانون بانک‌های خصوصی هم در این ارتباط به خبرنگار تسنیم گفت: برای هر پیامک باید 48 تومان به سازمان تنظیم مقررات بپردازیم؛ بعد از رایزنی هایی که انجام دادیم این رقم را به 356 ریال کاهش دادیم ولی طبق بخشنامه بانک مرکزی، باید در کنار این رقم برای هر پیامک 30 تومان هم پرداخت کنیم.
او می گوید: در همین ارتباط شکایتی را به سازمان پدافند غیرعامل ارسال کردیم؛ آنها هم نامه ای به تنظیم مقررات ارسال کرده اند که رقم در نظر گرفته شده برای پیامک ها خیلی بالاست. ولی با این وجود هنوز نتیجه خاصی حاصل نشده است.
طبق اعلام جمشیدی، برخی بانک‌ها در حوزه هزینه پیامک، سلیقه ای عمل کرده و رقم های در نظر گرفته شده برای کارمزد پیامک را کم یا زیاد می کنند. اما با توجه به رقم های اعلامی از سوی سازمان تنظیم مقررات، حتی کارمزد 100 هزار تومانی هم کم است و کفاف هزینه های اعلامی این سازمان را نمیدهد.
به گزارش تسنیم، تعرفه هزینه پیامک بانکی در سال 1402 ، افزایش نداشته و همان تعرفه اعلامی از سوی بانک مرکزی است که 30 تومان، به اضافه هزینه پیامک اپراتورهای مختلف تلفن همراه است. این هزینه، کارمزد خدمات بانکی، برای اطلاع رسانی به مشتریان، در خصوص موجودی حساب آن ها، با پیامک، پس از هر واریز و برداشت، می باشد.
بنابراین تعرفه ارسال پیامک بانکی، توسط بانک، 30 تومان است و هزینه پیامک نیز، بسته به اپراتور تلفن همراه، متفاوت می باشد، بدین ترتیب که هزینه هر یک عدد پیامک اپراتور همراه اول، برای خطوط دائمی، 8.9 و برای خطوط اعتباری، 10.6 تومان می باشد و در خصوص اپراتور ایرانسل، برای خطوط دائمی داخل ایران، 9.9 و برای خطوط اعتباری، 11.6 تومان است.
مبلغ هزینه هر پیامک بانکی، با احتساب 30 تومان، تعرفه بانک و هزینه پیامک هر اپراتور، بدین صورت خواهد بود که هزینه پیامک بانکی، در پیامک های یک صفحه ای، برای مشتریان دارای خط دائمی و اعتباری همراه اول، به ترتیب، 38.9 و 40.6 تومان است و این هزینه، برای مشتریان دارای خط دائمی و اعتباری ایرانسل، به ترتیب، 39.9 و 41.6 تومان خواهد بود.
با این حال شهریورماه سال گذشته برخی بانکها اعلام کردند که با وجود افزایش هزینه اپراتورهای تلفن همراه برای ارائه این خدمات و همچنین برای عادلانه کردن هزینه های مربوط به پیامک، بهتر است که هزینه آنها براساس تراکنش های هر فرد محاسبه شود.
بر این اساس فردی که تراکنش کمتری دارد هزینه ای پایین تر از آبونمان سالانه می پردازد و افرادی که تراکنش های بالاتری دارند، هزینه بیشتری برای این خدمات خواهند پرداخت.
البته عملکرد بانک ها و تعیین هزینه اشتراک توسط آنها مانند ماهیت و نوع خدماتشان با یکدیگر متفاوت است. برای مثال برخی از بانک ها برای صرفه جویی در هزینه ها و تعیین حق اشتراک پایین تر برای ارائه این خدمات، از ارسال پیامک برای تراکنش های خود صرف نظر کرده یا برای ارسال پیامک برای تراکنش های پایین 30هزارتومان، هزینه‌ای مضاف بر حق اشتراک را طلب می کردند.
منبع: etemadonline.i

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/919664/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لرستان دارای فضایی مناسب برای توسعه فناوری و نوآوری است

چهارمین نشست شوراهای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب

کاهش 40 کیلومتری گردش‌های اضافی شهروندان با بهره‌برداری از 5 پروژه راهگشای عمرانی

تمرکز «نشر شهر» بر برندسازی موضوع شهر و شهروندی است

شهرداری تهران از سقف تولید و توزیع آسفالت عبور کرد/ ضرورت ارائه متمم به شورا برای اضافه تولید آسفالت

شهرداری تهران از مجموعه سعدآباد شکایت کرد/ دستور بازدید مجدد از محوطه کاخ برای جلوگیری از تداوم قطع درختان

شهرنگار|چرا در فصول سرد سال آلودگی هوا بیشتر احساس می‌شود؟

آشنایی با قابلیت‌های سامانه «من شهردارم»

جوی آرام و آسمانی صاف در لرستان

توسعه کشت سودآور زرشک در لرستان

شهرنگار | ساخت تفرجگاه جدید در گودال‌های شنی

چهارمین نشست شوراهای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب برگزار شد

صدور مجوز برداشت از معدن شن و ماسه برای شهرداری خرم‌‌آباد

پیش‌بینی وضعیت آب و هوای لرستان

تشریح آخرین وضعیت دبی چشمه‌ها و آب‌های زیرزمینی لرستان

سنگینی بافت فرسوده روی شانه‌های شهر

برپایی اردوی تیم ملی بوکس در خرم‌آباد

اعزام مصدوم حادثه راه‌آهن لرستان از طریق جت فانتوم به تهران

علیرضا افتخاری: از صدا و اثر من در آلبوم «قاسم هنوز زنده ست» سوءاستفاده شده است/ از حوزه هنری شکایت می کنم/ ویدئو

حجت اشرف زاده؛ از ماه و ماهی تا ستاد روحانی

علیرضا افتخاری: از صدا و اثر من در آلبوم «قاسم هنوز زنده ست» سؤاستفاده شده است/ از حوزه هنری شکایت می کنم/ ویدئو

از ماه و ماهی تا ستاد روحانی/ ویدئو

حادثه رانندگی در جاده خرم‌آباد - پلدختر یک فوتی برجای گذاشت

پیگیری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام اقتصادی لرستان

افزایش 11 درصدی جابجایی مسافران با‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی لرستان

افزایش جابجایی مسافران با‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی در لرستان

افزایش جابجایی مسافر با‌ ناوگان حمل‌ونقل عمومی در لرستان

افزایش 11 درصدی جابه‌جایی مسافر از طریق ناوگان عمومی لرستان

لزوم ارتباط دو سویه با کانون‌های تبلیغاتی در حوزه ارتقاء فرهنگ عمومی شهر

خانه کشتی خرم آباد بعد از یک دهه نامگذاری شد

اجرای طرح تاریخ شفاهی دفاع مقدس در لرستان

تصادف در خروجی خرم آباد به پلدختر یک کشته بر جا گذاشت

تحول اقتصادی در پروژه‌های نیمه تمام لرستان ایجاد می‌شود

مصدوم حادثه راه‌آهن لرستان به تهران اعزام شد

قول مساعد بانک پاسارگاد در پشتیبانی طرح‌های اقتصادی استان

بیشتر مناطق گردشگری و تاریخی لرستان فاقد زیر ساخت‌ هستند

برخورد 2 قطار در لرستان پنج مصدوم برجای گذاشت

پویش نذر خون رهروان فاطمی در لرستان آغاز شد

فرزندان شهدا بهترین مروجان فرهنگ ایثار هستند

کنسرت رفتن در ایران چقدر آب می‌خورد؟

اعزام مصدوم حادثه راه‌‌آهن لرستان از طریق جت فانتوم به تهران

پرونده بیش از 2هزار متقاضی در کمیسیون احراز جانبازی شهرستان‌های تهران بررسی شد

ون‌کافه‌ها چطور مجوز بگیرند؟

بهسازی و نوسازی بیش از هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده لرستان

مهار حریق تراکتور کشاورزی توسط آتش‌نشانان لرستانی

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ارزشی‌ترین ستادهای کشور است

بررسی 128 درخواست مردمی در منطقه 15 انجام شد

مصدومیت شدید نیروی راه‌آهن خرم‌آباد

حضور ارزیاب‌های یونسکو برای تایید پرونده ثبت جهانی دره خرم‌آباد

سالروز تولد آیت‌الله بروجردی به عنوان روز بروجرد نامگذاری شود