ندای لرستان

آخرين مطالب

تداوم وزش باد شدید و رگبار در تهران شهرداری تهران

تداوم وزش باد شدید و رگبار در تهران
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران از تداوم رگبار و رعد و برق همچنین وزش باد شدید خبر داد.

به گزارش شهر، مازیار غلامی مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران، درباره بارندگی‌های تهران طی روزهای آتی اظهار کرد: در این فصل بارندگی‌های چشمگیری پیش‌بینی نمی‌شود و تنها به‌صورت رگبارهای پراکنده و در برخی نقاط مورد انتظار است.
وی با بیان اینکه پدیده غالب در استان تهران تا پایان هفته وقوع باران‌های رگباری است، گفت: رگبار و رعد و برق‌ می‌تواند در برخی نقاط به‌ویژه در ارتفاعات و نیمه‌شمالی استان همچون فیروزکوه، آبعلی و دماوند شدید باشد.
غلامی افزود: پدیده دیگری که پیش‌بینی می‌شود وزش باد شدید طی دو روز آینده در استان است و به‌صورت وزش باد شدید و خیلی شدید در نواحی غربی و جنوبی خواهد بود و می‌تواند خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا را موجب شود. در نیمه‌شمالی استان به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب به‌صورت رگبار و رعد و برق و در برخی نقاط به‌صورت بارش تگرگ نمایان خواهد شد.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران درباره شرایط دمایی تهران طی چند روز آینده اظهار کرد: به‌تدریج از سه‌شنبه تا پایان هفته روند کاهش نسبی دما را خواهیم داشت و معمولا برای بخش‌های جنوبی همچون ورامین و رباط کریم دمای بالاتری نسبت به سایر نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.
مدیر اداره کل هواشناسی استان تهران درباره شرایط دمایی استان تهران تا پایان خردادماه نیز گفت: انتظار داریم که در نیمه شمالی استان نیم تا یک درجه و در نیمه جنوبی استان یک تا 1.5 درجه سانتیگراد بالاتر از نرمال باشد.
وی با اشاره به خشکسالی و کم‌بارشی‌های سال‌های اخیر اظهار کرد: با توجه به افزایش سرعت باد در برخی روزها و ساعت‌ها وقوع گرد و خاک دور از انتظار نیست. 
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران تاکید کرد: با توجه به کاهش 44 درصدی بارش‌ها نسبت به بلندمدت و هفت درصد نسبت به سال گذشته و تداوم خشکسالی‌، در مصارف خانگی، کشاورزی و صنایع حتما در استفاده از آب صرفه‌جویی شود.
غلامی در پایان با تاکید بر اینکه مصرف آب نیاز به مدیریت دارد، گفت: بر اساس اهمیتی که درختان دارند باید آبیاری را اولویت‌بندی کنیم. لازم است شرایط را درک کنیم چون دیگر همچون گذشته نیست که بارندگی‌ها به اندازه کافی باشد و نیازها را رفع کند. در حال حاضر شرایط کم‌آبی بر کشور حاکم است و باید خود را با شرایط جدید وفق دهیم و رفتار خود را نسبت به آن تغییر دهیم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/895300/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

«نامدار صیادی» سرپرست جهاد کشاورزی لرستان شد

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

تدوین برنامه پنج‌ساله راهبردی توسعه لرستان

اختصاص 24 هزار میلیارد تومان برای آبخیزداری در کشور

تکمیل طرح‌های ناتمام و توسعه زنجیره تولید در اولویت جهاد کشاورزی لرستان

پرواز‌های زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

دیپلماسی در راه ناهموار

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

قیمت حیوانات خانگی در ایران؛ سگ پودل 75 میلیون تومان!

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

اجرای بیش از 37 کیلومتر روکش آسفالت راههای فرعی و روستایی در لرستان

در ماجرای پرسپولیس و بیرانوند حق با کدام سمت و سوی ماجراست؟

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح