ندای لرستان

آخرين مطالب

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟ گفتگو

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی شامگاه دوشنبه در برنامه تلویزیونی «استاندار» در سخنانی با بیان اینکه به لحاظ اشتغال و توسعه اتفاقات خوبی در لرستان رقم نخورده که امروز این استان در جایگاه 28 و 29 جدول اشتغال قرار دارد و این امر مردم را رنج می‌دهد، اظهار داشت: باتوجه‌به ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد، در بدو ورود اولویت‌هایی را برای استان تعیین کردیم تا بتوانیم از این شرایط عبور کنیم.
استفاده از مدیران کارآمد و شایسته در مسئولیت‌ها
وی با بیان اینکه باید متفاوت از گذشته عمل کنیم، در 40 سال گذشته علی‌رغم همه داشته‌هایی که لرستان دارد معمولاً آخر جدول بوده است، عنوان کرد: در این راستا خودباوری و متفاوت از گذشته عمل‌کردن ملاک عمل ما بوده است.
استاندار لرستان با اشاره به دعوت همه متنفذان و کسانی که دل در گرو توسعه لرستان دارند برای تحقق منافع مردم، بیان داشت: وفاق حول منافع مردم مورد تأکید جدی من در استان است، مهم نباشد که کی در کجا قرار می‌گیرد، مهم این باشد که کی بهتر می‌تواند خدمت به مردم کند و مدیران کارآمد و شایسته مسئولیت بگیرند و استان را با خرد جمعی اداره کنیم.
شاهرخی با تأکید بر بهره‌گیری از نخبگان و صاحب‌نظران، ادامه داد: در این راستا دستور دادم که متولیان امر برنامه اجرایی، راهبردی و عملیاتی را برای پنج سال پیشرو و منطبق بر برنامه هفتم توسعه کشور تنظیم کنند، در این راستا بیش از هزار نفرساعت کار شد و امروز برنامه‌ای ارائه دادیم که مورد تحسین رئیس‌جمهور و وزرا قرار گرفت.
ایجاد سالانه 20 هزار شغل در لرستان
وی با تأکید بر اینکه در این برنامه عملیاتی اولویت‌ها را تعیین کرده‌ایم، گفت: در این راستا باید شغل ایجاد کنیم، ایجاد شغل با سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید مقدور خواهد بود.
استاندار لرستان با تأکید بر اینکه برای جهش در استان نیاز به 50 همت داریم، گفت: در این راستا پای‌کار آوردن سرمایه‌گذار بخش خصوصی را در اولویت قرار داده‌ایم.
شاهرخی با اشاره به تدوین سند اشتغال لرستان در قالب برنامه توسعه لرستان، گفت: بنا است که در قالب این سند اشتغال، هر سال 20 هزار شغل در استان ایجاد کنیم.
وی عنوان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه باید اشتغال در لرستان باید به 7.5 برسد، در این راستا امیدواریم نرخ بیکاری در لرستان 11.8 به 6.5 تا 7 برسانیم.
دو بار با رئیس‌جمهور دیدار کردم
استاندار لرستان با اشاره اجرای 107 پروژه پیشران برای لرستان، گفت: اجرای این پروژه‌ها است که می‌تواند تحول در استان ایجاد کند.
شاهرخی با بیان بخشی از این پروژه‌ها از سوی بخش خصوصی، بخشی از طریق فاینانس و بخشی از طریق فروش اموال مازاد تأمین اعتبار خواهند شد، ادامه داد: نقش راه در این راستا مشخص است و این به ما کمک می‌کند که مدیران در روزمرگی نمانند، در این راستا نیز ارزیاب تعیین کرده‌ایم.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به دیدار با رئیس‌جمهور طی دو بار در فروردین‌ماه، عنوان کرد: یکی از نقاط ضعف ما این بوده که صدای استان دقیق، قوی و کارشناسانه به مرکز منتقل نشده است.
استاندار لرستان با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به وزیر نفت، صنعت و… برای پیگیری مسائل و مشکلات لرستان، گفت: باید برای توسعه لرستان زیرساخت‌ها را تکمیل کنیم.
راه‌اندازی پرواز حج در فرودگاه خرم‌آباد
شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی پرواز حج در فرودگاه خرم‌آباد با پیگیری‌های صورت‌گرفته، تصریح کرد: تکمیل آزادراه خرم‌آباد - اراک و ادامه آن از شهرستان بروجرد یکی از اقدامات در دستور کار است.
وی گفت: در این راستا تفاهم همکاری استانداری لرستان، استانداری مرکزی و قرارگاه خاتم برای تکمیل این پروژه منعقد شده است.
افزایش گشت‌های گلخانه‌ای به 500 هکتار
استاندار لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به وجود 800 هزار هکتار زمین کشاورزی در لرستان، گفت: ما به دنبال آبی کردن این اراضی کشاورزی در لرستان هستیم.
شاهرخی میانگین زمین‌های آبی در کشور را 45 درصد عنوان کرد و گفت: این عدد در لرستان باوجود این همه منابع آبی و زمین تنها 22 درصد است.
وی گفت: در این راستا تکمیل سدهای در حال ساخت یکی از راهکارها دراین‌رابطه است.
استاندار لرستان با اشاره به وجود 120 هکتار گلخانه در لرستان، گفت: در برنامه توسعه لرستان مقرر شده که این عدد طی پنج سال آینده به 500 هکتار برسد.
«پارسیلون» به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود
شاهرخی در ادامه به کارخانه «پارسیلون» خرم‌آباد اشاره کرد و گفت: این کارخانه سالیان سال است که تعطیل است و تکنولوژی آن هم بسیار قدیمی است.
وی با بیان اینکه متأسفانه این کارخانه در گذشته‌های دور واگذاری ناموفقی داشته است، افزود: الان بانک این کارخانه تملک کرده، به جد دنبال این هستم که این کارخانه را به کسی که اهلیت داشته باشد واگذار کنم.
استاندار لرستان، بیان داشت: در این راستا با بنیاد مستضعفان رایزنی کرده‌ایم، چند سرمایه‌گذار پای‌کار هستند تا آن را واگذار کنیم.
کد خبر 6465524

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1026232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

«نامدار صیادی» سرپرست جهاد کشاورزی لرستان شد

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

تدوین برنامه پنج‌ساله راهبردی توسعه لرستان

اختصاص 24 هزار میلیارد تومان برای آبخیزداری در کشور

تکمیل طرح‌های ناتمام و توسعه زنجیره تولید در اولویت جهاد کشاورزی لرستان

پرواز‌های زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

دیپلماسی در راه ناهموار

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

قیمت حیوانات خانگی در ایران؛ سگ پودل 75 میلیون تومان!

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

اجرای بیش از 37 کیلومتر روکش آسفالت راههای فرعی و روستایی در لرستان

در ماجرای پرسپولیس و بیرانوند حق با کدام سمت و سوی ماجراست؟

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح