ندای لرستان

آخرين مطالب

لزوم تخصصی شدن حوزه گردشگری/ طرح گردشگری شهرک سلامت لرستان در دست اقدام است فرهنگي

لزوم تخصصی شدن حوزه گردشگری/ طرح گردشگری شهرک سلامت لرستان در دست اقدام است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان -   معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان بر لزوم تخصصی شدن حوزه گردشگری استان تاکید کرد.
احمدرضا دالوند در حاشیه همایش ملی گردشگری که در دانشگاه لرستان برگزار شد، گردشگری را از موضوعات مهم و اولویت‌دار برشمرد و اظهار کرد: میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به لحاظ کاری از حوزه‌های معاونت عمرانی به شمار می‌آید و از آنجاکه ارتباط بین اجرا و دانشگاه مهم و ماهیت این همایش ارزشمند است، انتظار می‌رفت زودتر در جریان ماهیت همایش قرار می‌گرفتیم.
  وی در ادامه به صنعت پررونق گردشگری در جهان اشاره کرد و افزود: لرستان نسبت به دیگر مناطق کشور به لحاظ تنوع آب و هوا، موقعیت جغرافیایی، وضعیت توپوگرافی، آثار تاریخی و مناطق بکر گردشگری شاخصه‌های متفاوتی دارد که بسیار حائز اهمیت است.
دالوند خاطرنشان کرد: بیش از 5000 آثار تاریخی و گردشگری در لرستان وجود دارد که حدود 2600 اثر ثبت ملی شده و از لحاظ قدمت و کثرت در کشور بی‌نظیر است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در ادامه با بیان اینکه نقشه راه توسعه استان را باید از بطن این همایش‌ها بررسی کنیم، افزود: اگر بحث گردشگری را جدی بگیریم و استان به جایگاه مناسبی در این حوزه برسد، خیلی از مشکلات و معضلات اقتصادی از جمله اشتغال مرتفع خواهد شد.
وی از چالش‌های جدی استان را موضوع زیرساخت‌ها عنوان کرد و با بیان اینکه اقداماتی در این حوزه صورت گرفته که زمان‌بر است، گفت: آنتن‌دهی در بیشتر مسیرهای دسترسی به مناطق گردشگری وضعیت مناسبی ندارند.
دالوند ادامه داد: کمبود هتل و مراکز اقامتی از دیگر مشکلات بخش گردشگری در لرستان است.
معاون استاندار لازمه توسعه گردشگری در لرستان را تعامل با بخش خصوصی و سرمایه گذار عنوان و با بیان اینکه باید بستر لازم برای ماندگاری گردشگران فراهم شود، اظهار کرد: بر اساس توافقاتی که با وزارت دفاع و سپاه پاسداران داشته‌ایم، امیدواریم تا پایان سال 1402 حریم قلعه فلک‌الافلاک آزادسازی شود.
وی ادامه داد: در صورت ثبت جهانی این مجموعه تاریخی، فرهنگی و با توجه به برنامه‌ریزی که میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد، می‌توان از ظرفیت گردشگران خارجی نیز برای توسعه گردشگری استفاده کنیم.
دالوند به ظرفیت‌های دیگر استان مانند دریاچه گهر، آبشارها، دره شیرز، غارهای تاریخی همچون کلدر که زیستگاه 54 هزار ساله انسان‌های هوشمند است، اشاره کرد و گفت: برای جذب گردشگران این آثار و ظرفیت‌ها باید به‌طور ویژه اطلاع‌رسانی شود.
معاون استاندار لرستان بر لزوم تخصصی شدن حوزه گردشگری در استان تأکید و خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد، طرح گردشگری شهرک سلامت با همکاری مجتمع کشت و صنعت و سازمان نظام پزشکی کشور با تاکید بر پیوست فرهنگی در دستور کار قرار گرفته است.
وی گردشگری کشاورزی و کودک را از دیگر موضوعات مهم این حوزه برشمرد و اظهار کرد: طرح جامع گردشگری تهیه شده که ظرفیت‌ها و اولویت‌ها در آن مشخص هستند، در اولین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مطرح و به تصویب خواهد رسید.
دالوند افزود: همچنین اپلیکیشن گردشگری استان تهیه شده که در ایام نوروز برای استفاده مسافران و هم استانی‌ها به صورت پیامک ارائه می‌شود.
 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/581868/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

طلای جهانی آرام گرفت

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

پایان خام‌فروشی در دستور کار لرستان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

اختصاص زمین‌های مازاد به فرهنگیان در لرستان/ بیش از 9 هزار فرهنگی متقاضی مسکن

لرستان دوباره در وضعیت ناسالم آب و هوایی قرار گرفت

وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

«نامدار صیادی» سرپرست جهاد کشاورزی لرستان شد

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است