ندای لرستان

آخرين مطالب

کیش صاحب با کیفیت‌ ترین زمین های چمن فوتبال ایران شد منطقه آزاد کیش

کیش صاحب با کیفیت‌ ترین زمین های چمن فوتبال ایران شد
  بزرگنمايي:

- سرانجام پس از ماه‌ها تلاش، زمین فوتبال چمن هیبریدی شماره یک ورزشگاه المپیک کیش به همراه زمین شماره 2 این ورزشگاه آماده بهره برداری شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در راستای سیاست سازمان مبنی بر بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری ورزشی و تبدیل کیش به پایگاه برگزاری اردوی تیم های ملی و باشگاهی، ورزشگاه المپیک کیش در دست بازسازی قرار گرفت.
زمین شماره 1 با زیر سازی و زهکشی مناسب و استاندارد و با چمن هیبرید مخصوص آماده بهره برداری است که لایه چمن مصنوعی و هیبرید آن از کشور ترکیه خریداری و بذر چمن طبیعی آن نیز از نوع پاسپالوم و مطابق با چمنی که در ورزشگاه های جام جهانی قطر اجرا شد؛ در نظر گرفته شده است.
زمین شماره 2 ورزشگاه المپیک نیز با زیر سازی و زهکشی مناسب با بکارگیری بهترین بذرچمن، زیر بار کشت رفت و در حال حاضر قوام یافته و آماده بهره برداری است.
پس از اجرای عملیات زیر سازی جایگاه تماشاگران تعداد 700 صندلی نصب شده و دور تا دور زمین، مسیر پیاده رو با عرض یک متر و نیم برای تردد بازیکنان و مربیان ساخته شده است و سیستم روشنایی آن نیز با 900 لوکس ­تا پایان فروردین1402 به پایان می رسد.
با قوام یافتن چمن زمین های شماره یک و دو ورزشگاه المپیک، کیش صاحب با کیفیت‌ ترین زمین های چمن فوتبال ایران شد.
همچنین به منظور ایجاد زیرساخت های ورزشی ماندگار برای ساکنان، دو زمین دیگر نیز بر اساس استانداردهای روز دنیا طراحی، زیرسازی و ساخته شد که هم اکنون با تهیه بذر چمن برمودا از کشور هلند زیر کشت رفته است.
در چهار زمین ورزشگاه المپیک کیش، سیستم زهکشی به صورت کامل اجرا و برای این کار از مصالح شن و ماسه و پیت ماس برای جذب آب و مواد مغذی بیشتر استفاده شده و از خاک نباتی به دلیل جلوگیری از بروز قارچ و آفت ها استفاده نشده است.
با ایجاد اتاق تاسیسات و نصب تجهیزات ارتقا سطح کیفی آب و تعبیه مخزن آب به ظرفیت 200 مترمکعب، آب مورد نیاز چمن زمین های شماره 2 ،3 و 4 توسط ازت استریل شده و در شبکه آبیاری قرارمی گیرد تا از گسترش آفت های چمن جلوگیری کند.
ساخت دو رختکن جدید استاندارد و اضافه کردن آن به رختکن قبلی به مساحت 840 متر مربع( مجموع رختکن 1240 متر مربع) و پیش بینی اتاق های مختلف مطابق با نیازهای یک مسابقه رسمی، زیرسازی پیست دو و میدانی تارتان و ایجاد شش لاین از بهترین تولیدات داخلی، پیست پرش سه گام، پیست پرش ارتفاع و پرش با نیزه با کفپوش تارتان، راه اندازی سیستم روشنایی با 913 لوکس برای پخش زنده مسابقات از تلویزیون، بازسازی سکوهای تماشاگران و نصب 7000 صندلی، ایجاد چاله آب در اطراف زمین برای دو، سه هزار متر و پیش بینی برگزاری دو های استقامتی از جمله اقداماتی است که در راستای بهسازی و بازسازی ورزشگاه المپیک کیش انجام شده است.
همچنین پیاده رو تماشاگران در ورزشگاه المپیک کیش به وسیله مواد سیلیسیوم و پلی اورتان اجرا شده که تماشاگران در فضای مناسب تری بتوانند تردد کنند و در پیاده رو بازیکنان و مربیان که بین پیست تارتان و جایگاه تماشاگران است؛ پریورس اجرا شده است.
برای ارتقای سطح کیفی و با توجه به فرهنگ بالای کیشوندان و عموم مردم سراسر کشور، در جزیره کیش به جای استفاده از فنس های جداکننده تماشاگران و بازیکنان هندریل های آلومینیومی با ارتفاع 90 سانتی متر استفاده شده است تا این دوستی و رابطه خوب میان تماشاگر و بازیکن ها وجود داشته باشد.
بر اساس این گزارش، با توجه به استاندارد سازی لازم جهت برگزاری مسابقات در سطح ملی و بین المللی، اصلاح هندسی ورودی ورزشگاه المپیک کیش انجام شده است که خودرو های کارکنان ورزشگاه، خودرو های مربیان و بازیکنان و اتوبوس بازیکنان می توانند تردد کنند.
زمین شماره 1 ورزشگاه المپیک برای برگزاری مسابقات در رده های ملی و باشگاهی بزرگ، زمین شماره 2 برای برگزاری مسابقات در رده های سنی مختلف و زمین شماره 3 و 4 به عنوان زمین تمرینی برای عموم مردم در نظر گرفته شده است.
در زمین شماره 4 فضای مجزایی به مساحت 200 متر مربع به عنوان خزانه چمن هیبریدی در نظر گرفته شده است و در مابقی زمین نیز کشت چمن به صورتی انجام شده است که در مواقع نیاز چمن در زمین های شماره 2 و 3، بتوان چمن را برش و رول کرده و در این زمین ها مجددا کاشت.
گفتنی است برای نخستین بار در کیش، اطراف زمین های فوتبال شماره 2، 3 و4 دیواره چمن مصنوعی ایجاد شده که ضمن ایجاد فضای مناسب بصری، امکان بهره برداری از این زمین ها از سوی بانوان را نیز فراهم می کند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/537650/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

طلای جهانی آرام گرفت

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

پایان خام‌فروشی در دستور کار لرستان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

اختصاص زمین‌های مازاد به فرهنگیان در لرستان/ بیش از 9 هزار فرهنگی متقاضی مسکن

لرستان دوباره در وضعیت ناسالم آب و هوایی قرار گرفت

وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

«نامدار صیادی» سرپرست جهاد کشاورزی لرستان شد

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است