ندای لرستان

آخرين مطالب

جزیره کیش کانون تعاملات صادرات و واردات در منطقه منطقه آزاد کیش

جزیره کیش کانون تعاملات صادرات و واردات در منطقه
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - سعید پورزادی تعامل سازنده میان سازمان و سرمایه گذاران بخش خصوصی در راستای توسعه زیرساخت ها و تحقق واردات و صادرات در جزیره کیش را به عنوان یکی از ظرفیت های مهم و ارزشمند در این منطقه عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورزادی در گفتگو با برنامه رادیویی صدای جزیره، گفت: تامین گاز نیروگاه های کیش با پیگیری های مجدانه سازمان منطقه آزاد کیش؛ خرداد امسال تحقق یافت که با توجه به اجرای این طرح، مصرف روزانه گازوئیل از یک میلیون لیتر به دویست هزار لیتر کاهش پیدا کرده است و این اقدام مهم در حفظ محیط زیست نیز کمک شایانی خواهد کرد.
پورزادی در حوزه پایدار سازی شبکه آب و برق کیش، افزود: پس از 20 سال و با پایان تعمیرات و به روزرسانی دیگ بخار بازیافت حرارت نیروگاه شرکت آب و برق کیش روزانه 100هزار لیتر در مصرف گازوئیل صرفه جویی خواهد شد که در بهینه سازی شرایط آب جزیره نیز نقش بسزایی دارد.
عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، در ادامه اظهار داشت: همزمان با آغاز به کار نخستین نمایشگاه شهر پایدار در کیش، این اقدام مهم و ارزشمند به عنوان نوعی پایدارسازی شبکه ها و یکی از مولفه های شهر پایدار محسوب می شود.
وی با اشاره به کلنگ زنی کارگوی ترمینال فرودگاه کیش در شهریور ماه امسال و سرمایه گذاری بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه ترانزیت کالا عنوان کرد: این طرح در زمینی به مساحت 3600 متر مربع با زیربنای 5 هزار مترمربع و سرمایه گذاری بالغ بر 2هزار میلیارد در بخش ریالی و 2 میلیون دلار در بخش ارزی احداث خواهد شد.
به گفته پورزادی جابجایی روزانه 500 تن بار، فرایند واردات و صادرات کالا، اشتغال آفرینی، درآمدزایی و دسترسی آسان تجار کیش به کالا از مزایای این طرح است.
سعید پورزادی با اشاره به پیشرفت فیزیکی بیش از 15 درصد این پروژه گفت: اجرای این طرح برای 80 نفر اشتغالزایی ایجاد می کند و امکان انبار کردن کالاهای سردخانه ای را خواهد داشت.
پورزادی اظهار داشت: ایجاد سردخانه های زیر صفر، یکی از زیرساخت های مهم قلمداد می شود که می توان برای صادرات کالا به صورت بازار تازه (fresh market) در کشورهای حوزه خلیج فارس اقدام کرد.
وی بر پویایی و گردش سرمایه این طرح ها تاکید کرد و افزود: کیش در اجرای این طرح ها پیشتاز بوده و برای توسعه این امر نیاز به زیرساخت هایی برای صادرات و واردات است.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر این موضوع که سازمان به عنوان نهاد حاکمیتی باید بستر فعالیت ها را آماده کند اظهار داشت: به دلیل موقعیت جغرافیایی و اثرگذاری کیش در منطقه می توان برای پیشرفت و توسعه در تمام حوزه ها از سرمایه گذاران توانمند بخش خصوصی برای همکاری دعوت کرد تا در اقتصاد جزیره و منطقه شاهد تاثیرگذاری قابل توجهی باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/270020/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اولویت جهاد کشاورزی لرستان است

رعایت حقوق شهروندی از اصول مهم شرکت گاز لرستان است

محمدحسین قاسمی درگذشت

چفیه‌ای خیس، قلبی سوزان، سقوطی قهرمانانه / معادله نجات؛  با دادن جان حل شد

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

طلای جهانی آرام گرفت

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

پایان خام‌فروشی در دستور کار لرستان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

اختصاص زمین‌های مازاد به فرهنگیان در لرستان/ بیش از 9 هزار فرهنگی متقاضی مسکن

لرستان دوباره در وضعیت ناسالم آب و هوایی قرار گرفت

وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی