ندای لرستان

آخرين مطالب

چرخ خودروی بروجرد چرخید مقالات

چرخ خودروی بروجرد چرخید
  بزرگنمايي:

ندای لرستان- عظیم خودرو ظرفیت تولید خودروهای دیگر را نیز به کار گرفت و پروتون ویرا، پروتون جن-2، پروتون ایمپین و پروتون ساگا را نیز روانه بازار کرد.

این کارخانه آذرماه سال 91 به دلیل مشکلات مالی تعطیل شد و بیش از 400 کارگر آن بیکار شدند اما سال 92 دوباره شروع به کار و خودروهای پیکاپ پارس خودرو (ریچ) و ام وی ام 530 را نیز تولید کرد، سال 94 نیز با رنگ‌آمیزی پراید، رنگ و مونتاژ ام‌وی‌ام 530 و همچنین تولید بایک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌داد.

عظیم خودرو بروجرد در سال 96، خودروهای فوتون ساوانا و هن‌تنگ را مونتاژ می‌کرد و اکنون مدت‌هاست از تعطیلی آن می‌گذرد و 180 کارگر آن با بیکاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

تیرماه امسال خوشبختانه کارگران این کارخانه حقوق معوق خود را دریافت کردند و دیگر طلبی از مدیران این کارخانه ندارند.

فاطمه مقصودی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در این‌باره، اظهار کرد: شرکت خودروسازی بروجرد مشکلات زیادی داشت.

وی تصریح کرد: جز سیاست‌های دولت است که واحدهای راکد را به حرکت در بیایند و به خط تولید برساند و مشکلات آن‌ها رفع شود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس خاطرنشان کرد: یکی از واحدهای که مشکل داشت و برای آن‌وقت گذاشتیم و روی آن تمرکز کردیم همین شرکت خودروسازی بود به دلیل اینکه از اهمیت بالایی از لحاظ رونق اشتغال و اقتصادی برخوردار بود آن هم در منطقه‌ای که آمار بیکاری بالا است.

مقصودی اضافه کرد: این کارخانه با چند تا مشکل روبرو بود یکی اینکه مشکل مالکیتی داشت و مشکل بعدی حقوق معوق کارگران بود که مشکلات اقتصادی زیادی گریبانگیر آن‌ها شده بود مورد دیگر سرمایه‌گذاری بود که سرمایه‌گذار باید حتماً کمک می‌کرد.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های زیادی که در این راستا صورت گرفت توانستیم مشکلات کارگران را حل کنیم سری اول 6 ماه از حقوق کارگران را از اموال عظیمی که مهروموم شده بود توسط دادستانی کل کشور با تشریح اوضاع‌واحوال کارگران از اموال عظیمی آزاد و به کارگران پرداخت شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: در مرحله بعد قوه قضاییه رأی را به غلامی داد که پای‌کار آمدند و سرمایه‌گذار در حال حاضر پای‌کار آمده است.

مقصودی با بیان اینکه تاکنون چندین جلسه با سرمایه‌گذار برگزار شده است، افزود: اشتغال جوانان بروجرد و راه‌اندازی کارخانه بسیار حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: تلاش‌های زیادی در این راستا صورت گرفت و در حال حاضر سرمایه‌گذار مستقر شده و تحویل گرفته و سرمایه‌گذار فرداموتورز هست که یکی از شرکت‌های مهم خودروسازی است.

نمایند مردم بروجرد در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر حقوق کارگران به‌روز شده و 28 تیرماه حقوق آن‌ها به‌روز شد و در حال حاضر هیچ‌گونه مطالبه‌ای ندارند.

مقصودی با بیان اینکه در حال حاضر برنامه زمان‌بندی برای شروع به کار و افتتاحیه مشخص شده است، افزود: در این زمان‌بندی مشخص شده که در سال اول سه هزار خودرو تولید خواهد شد و بعد برنامه آن‌ها به سمتی می‌رود که در سال 24 هزار خودرو تولید داشته باشند و به قطب سوم ماشین‌سازی در کشور تبدیل می‌شود.

وی بیان کرد: این کارخانه ظرفیت ایجاد اشتغال 1200 جوان بروجردی را دارد و یک ظرفیت خوب برای شهرستان بوده و قابل توسعه است.

مقصودی ادامه داد: به‌کارگیری مجدد کارگرانی که زحمت این کارخانه را کشیده‌اند و تمام تلاش ما این است که در این شرکت از ظرفیت‌های بومی شهرستان در جهت ایجاد اشتغال استفاده شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/253928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اولویت جهاد کشاورزی لرستان است

رعایت حقوق شهروندی از اصول مهم شرکت گاز لرستان است

محمدحسین قاسمی درگذشت

چفیه‌ای خیس، قلبی سوزان، سقوطی قهرمانانه / معادله نجات؛  با دادن جان حل شد

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

طلای جهانی آرام گرفت

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

پایان خام‌فروشی در دستور کار لرستان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

اختصاص زمین‌های مازاد به فرهنگیان در لرستان/ بیش از 9 هزار فرهنگی متقاضی مسکن

لرستان دوباره در وضعیت ناسالم آب و هوایی قرار گرفت

وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس

وعده استاندار برای تک‌رقمی شدن نرخ اشتغال لرستان؛ از پارسیلون چه خبر؟

همه باید برای بهبود شرایط لرستان تلاش کنیم

8 ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در لرستان افتتاح شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کشاورزی یکی از اولویت‌ها است

تغییر ساعت کار ادارات و مدارس لرستان با هدف مدیریت مصرف انرژی

لزوم اجرای مطالعات خاک‌شناسی و مقابله با فرسایش خاک در کشور/ لرستان پایلوت طرح پزشکان خاک

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی