جمعه ۲۷ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

معاون استاندار هرمزگان: مدیریت‌های محلی باید از اختیارات و منابع مناسب برخوردار باشند

معاون استاندار هرمزگان: مدیریت‌های محلی باید از اختیارات و منابع مناسب برخوردار باشند
ندای لرستان - ایرنا/ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان با تاکید بر تقویت نقش شوراهای اسلامی، گفت: تامین درآمدهای پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و تفویض اختیار متناسب ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان با تاکید بر تقویت نقش شوراهای اسلامی، گفت: تامین درآمدهای پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و تفویض اختیار متناسب با مسئولیت‌های مدیریت‌ محلی باید اختیار و منابع متناسب نیز داشته باشند.
صفر صادقی‌پور در نشست شورای عالی استان‌ها در بندرعباس با اشاره به جایگاه شوراهای اسلامی در نظام مدیریت محلی، افزود: شوراها می‌توانند نقش موثری در انتقال مسائل و مطالبات واقعی مردم از سطح محلی به سطح ملی داشته باشند و لازم است مسائل مدیریت شهری و روستایی با نگاهی واقع‌بینانه بررسی و برای رفع موانع، راهکارهای اجرایی و قابل پیگیری ارائه شود.
وی اظهار کرد: هدف اصلی مدیریت محلی باید ارتقای کیفیت زندگی مردم باشد و تصمیمات زمانی ارزشمند است که آثار آن در زندگی روزمره شهروندان و در حوزه‌هایی همچون حمل‌ونقل، محیط زیست، ایمنی، خدمات شهری و توسعه متوازن مناطق مشاهده شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: شورای عالی استان‌ها نیز می‌تواند با استفاده از ظرفیت نمایندگان استان‌ها، مسائل واقعی شهرها و روستاها را جمع‌بندی و با تعامل با دولت، مجلس و سایر دستگاه‌ها، زمینه رفع موانع و توسعه متوازن کشور را فراهم کند.
صادقی‌پور تامین منابع مالی پایدار برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را از مهم‌ترین مسائل مدیریت محلی دانست و گفت: بخش قابل توجهی از مشکلات عمرانی، خدماتی و زیرساختی شهرها و روستاها به محدودیت منابع مالی بازمی‌گردد.
وی ادامه داد: باید سازوکارهایی برای ایجاد درآمدهای پایدار و عادلانه مدیریت‌های محلی فراهم شود و وابستگی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به درآمدهای ناپایدار کاهش یابد، چرا که ثبات مالی پیش‌شرط برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای است.


نظرات شما