سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

دستگیری ۲ سارق زورگیر و کشف ۱۸ فقره سرقت در لرستان

دستگیری ۲ سارق زورگیر و کشف ۱۸ فقره سرقت در لرستان
ندای لرستان - خرم‌آباد - رئیس پلیس آگاهی لرستان از شناسایی و دستگیری دو سارق به عنف و زورگیر در یک عملیات ضربتی در این استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‌آباد - رئیس پلیس آگاهی لرستان از شناسایی و دستگیری دو سارق به عنف و زورگیر در یک عملیات ضربتی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شهریار احمدی عصر امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در پی مراجعه چند شهروند به پلیس آگاهی استان و اعلام شکایت مبنی بر سرقت تلفن همراه و کیف‌قاپی با استفاده از زور و تهدید، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات تخصصی و بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی، هویت دو سارق را شناسایی کردند و پس از هماهنگی قضائی، در یک عملیات ضربتی سحرگاه امروز به مخفیگاه آنان اعزام شدند.
رئیس پلیس آگاهی لرستان، تصریح کرد: مأموران در این عملیات هر دو متهم را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنها، مقادیر قابل‌توجهی از اموال مسروقه را کشف کردند.
سرهنگ احمدی، تصریح کرد: متهمان در تحقیقات تخصصی پلیس، به ۱۸ فقره سرقت از شهروندان اعتراف که پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند و اموال مکشوفه نیز پس از طی مراحل قانونی به مال‌باختگان تحویل خواهد شد.


نظرات شما