چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

مهر و موم بوفه بیمارستان امام خمینی (ره) سلسله

مهر و موم بوفه بیمارستان امام خمینی (ره) سلسله
ندای لرستان - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: بوفه بیمارستان امام خمینی (ره) سلسله به دلیل گران‌فروشی مهر و موم شد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: بوفه بیمارستان امام خمینی (ره) سلسله به دلیل گران‌فروشی مهر و موم شد.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌ها و شکایات متعدد مردمی مبنی بر گران‌فروشی در بوفه بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان سلسله و پس از بررسی‌های میدانی و محرز شدن تخلف مذکور اقدامات قانونی لازم صورت گرفت.
قهرمان شاهی گفت: در این راستا تیم مشترکی متشکل از کارکنان تعزیرات حکومتی شهرستان سلسله، بازرسین اداره صنعت، معدن و تجارت و مأموران نیروی انتظامی در محل حاضر شدند. باتوجه‌به مستندات موجود و تخلفات آشکار ضمن تشکیل پرونده تعزیراتی، واحد مذکور برای جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان و بیماران مهر و موم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، تأکید کرد: نظارت بر واحد‌های صنفی به‌ویژه در مراکز حساس خدماتی و درمانی با جدیت ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف صنفی که موجب نارضایتی و تحمیل هزینه‌های غیرقانونی به شهروندان گردد، بدون اغماض و برابر قانون برخورد خواهد شد.


نظرات شما