پنجشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۵
سیاسی

اردوگاه هلال‌احمر لرستان برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید برپا شد

اردوگاه هلال‌احمر لرستان برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید برپا شد
ندای لرستان - خرم‌آباد- جمعیت هلال‌احمر استان لرستان با برپایی اردوگاه اسکان اضطراری، آماده ارائه خدمات به زائران مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید است.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‌آباد- جمعیت هلال‌احمر استان لرستان با برپایی اردوگاه اسکان اضطراری، آماده ارائه خدمات به زائران مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید است.

به گزارش خبرنگار مهر، جمعیت هلال‌احمر استان لرستان با برپایی اردوگاه اسکان اضطراری، در مسیر خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ایران اسلامی، آماده ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه است.
خدمات اردوگاه هلال‌احمر لرستان
خدمات این اردوگاه شامل موارد ی مانند اسکان اضطراری برای زائران حاضر در مراسم، خدمات بهداشتی و درمانی اولیه، پذیرایی و توزیع آب آشامیدنی میان عزاداران و پاسخگویی و راهنمایی زائران در خصوص مسیرها و برنامه‌های مراسم است.

ندای لرستان


مکان اردوگاه
این اردوگاه که در کیلومتر ۴ اتوبان تهران–کرج، بعد از پل شهید باکری و در محل پارک ارم برپا شده است.
حضور هلال‌احمر در کنار مردم در مسیر عشق و ایثار
جمعیت هلال‌احمر لرستان با شعار «همراه مردم، در مسیر عشق، ایثار و خدمت»، تمامی امکانات و نیروهای خود را برای ارائه خدمات مطلوب به زائران و عزاداران حاضر در مراسم تشییع به کار گرفته است.

ندای لرستان


اکیپ‌های امدادی و پشتیبانی هلال‌احمر لرستان با تجهیزات کامل در این اردوگاه مستقر شده‌اند تا در صورت نیاز، خدمات لازم را به هموطنان عزیز ارائه دهند.

ندای لرستان


این اقدام در راستای مسئولیت اجتماعی و رسالت بشردوستانه هلال‌احمر صورت گرفته است و نشان‌دهنده عزم این نهاد امدادی برای همراهی با مردم در سوگ از دست دادن رهبر شهید و ارائه خدمتی شایسته به زائران و عزاداران است.


نظرات شما