جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

ملت ایران و نظام اسلامی در صورت بدعهدی آمریکا پایبند به تعهدات یک طرفه نخواهند بود

ملت ایران و نظام اسلامی در صورت بدعهدی آمریکا پایبند به تعهدات یک طرفه نخواهند بود
ندای لرستان - امام جمعه موقت خرم آباد گفت: ملت ایران و نظام اسلامی در صورت بدعهدی طرف مقابل، به‌هیچ‌وجه پایبند به تعهدات یک‌طرفه نخواهند بود و در برابر هرگونه نقض عهد، پاسخ قاطع و متناسب داده خواهد شد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - امام جمعه موقت خرم آباد گفت: ملت ایران و نظام اسلامی در صورت بدعهدی طرف مقابل، به‌هیچ‌وجه پایبند به تعهدات یک‌طرفه نخواهند بود و در برابر هرگونه نقض عهد، پاسخ قاطع و متناسب داده خواهد شد.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، امام جمعه موقت خرم آباد در خطبه‌های نماز این هفته در مصلای الغدیر خرم آباد با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با نگاه مبتنی بر بی‌اعتمادی کامل نسبت به‌طرف مقابل وارد هر گونه گفت‌و‌گو و مذاکره شده است، گفت: تکیه اصلی ایران بر توان داخلی است، مسئولان کشور نیز بر حفظ حقوق ملت ایران و همچنین حمایت از جبهه مقاومت تأکید دارد و شروط مشخص شده باید به طول کامل محقق شود.
حجت الاسلام بهروز شمسی فر با تأکید بر اینکه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران در صورت هر گونه بدعهدی طرف مقابل به‌هیچ‌عنوان پایبند به تعهدات یک‌طرفه نخواهد بود، افزود: هر گونه نقض عهد در طرف مقابل با پاسخ قاطع و متناسب ایران مواجه خواهد شد.
وی تصریح کرد: تجربه‌های گذشته نشان داده است که فشار و تهدید علیه ملت ایران نتیجه‌ای جز شکست برای دشمنان نداشته است.
امام جمعه موقت خرم‌آباد در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت هفته قوه قضاییه و سالگرد شهادت آیت‌الله شهید بهشتی از تلاش‌های مسئولان دستگاه قضایی قدردانی کرد.
حجت‌الاسلام شمسی فر گفت: اقدامات انجام‌شده در برخورد با مجرمان، اخلالگران اقتصادی، برهم‌زنندگان نظم اجتماعی و مفسدان در ایام اخیر قابل تقدیر است و مردم انتظار دارند این برخورد‌ها به گونه‌ای باشد که خاصیت بازدارندگی داشته و زمینه تکرار تخلفات را از بین ببرد.
وی ادامه داد: قوه قضاییه باید مقتدرانه با همه مظاهر فساد، اختلاس، سوءاستفاده و تضییع حقوق مردم برخورد کند و حق مظلومان را از ظالمان بگیرد.
وی با اشاره به برخی تخلفات اقتصادی در شرایط حساس کشور اظهار داشت: کسانی که به جای همراهی با ملت با اقدامات سودجویانه مشکلات مردم را افزایش دادند باید مورد برخورد قانونی قرار گیرند.
امام جمعه موقت خرم‌آباد همچنین از اقدامات دستگاه قضایی در حمایت چ رفع موانع تولید، پیشگیری از وقوع جرم، صیانت از حقوق عامه و حفاظت از بیت‌المال تقدیر کرد.
حجت‌الاسلام شمسی‌فر با اشاره به فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) مکتب حسینی را مدرسه ایثار، شهادت، آزادگی، مقاومت و مبارزه با ظلم دانست.
وی اظهار کرد: عاشورا به انسان می‌آموزد در برابر زور، ظلم، استکبار و انحراف تسلیم نشود و عزت خود را حفظ کند ملت ایران نیز درس ایستادگی و مقاومت را از مکتب امام حسین (ع) آموخته و به همین دلیل برابر قدرت‌های سلطه‌گر جهان ایستاده است.
وی افزود: پیام «هیهات منا الذله» همچنان در تاریخ طنین‌انداز و ملت ایران نیز با الهام از همین فرهنگ، عزت و استقلال خود را حفظ کرده است.
حجت‌الاسلام شمسی‌فر تصریح کرد: ایران، محور مقاومت، حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن همگی پیرو مکتب حسینی هستند و هرگز تسلیم زورگویی و سلطه‌طلبی نخواهند شد


نظرات شما