چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

معاون کمیته امداد کشور مطرح کرد:

برنامه‌ریزی برای ایجاد ۷هزار و پانصد شغل در لرستان

برنامه‌ریزی برای ایجاد ۷هزار و پانصد شغل در لرستان
ندای لرستان - معاون اشتغال کمیته امداد کشور در دیدار با استاندار لرستان از برنامه‌ریزی برای ایجاد ۷هزار و پانصد شغل در سال جاری در استان لرستان، خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون اشتغال کمیته امداد کشور در دیدار با استاندار لرستان از برنامه‌ریزی برای ایجاد ۷هزار و پانصد شغل در سال جاری در استان لرستان، خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی استانداری لرستان، مرتضی فیروزآبادی در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های استاندار لرستان و همکاری بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در حوزه مددجویان امداد،گفت: سیاست غالب کمیته امداد در سال‌های اخیر حسب فرمایشات رهبر شهید انقلاب، توانمندسازی و ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان بوده و تلاش می‌شود در سال جاری در استان لرستان ۷هزار و پانصد شغل ایجاد شود.
وی ادامه‌داد: این مشاغل با اعتبار یک‌هزار و پانصد میلیاردتومان ایجاد خواهد شد. 
معاون اشتغال کمیته امداد کشور با بیان اینکه این تسهیلات توسط بانک‌های عامل با رقم ۲۰۰ میلیون تومان به طور عمومی و ۳۵۰ میلیون تومان برای ۲۰درصد منابع پرداخت می‌شود تا رویکرد ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان، تحقق یابد.
فیروزآبادی در بخش دیگری از سخنانش به ورود کمیته امداد به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک نیروگاه ۹ مگاواتی و ۸۰۰ نیروگاه خانگی جهت ایجاد اشتغال پایدار و تأمین معیشت مردم در سطح استان لرستان توسط مددجویان استان در حال ساخت و احداث است.
وی اظهارداشت: ورود به این حوزه علاوه بر تامین معیشت مناسب برای مددجویان، در حوزه تامین انرژی و کاهش ناترازی ها به بهبود وضعیت کشور در این زمینه، می انجامد.
وی تاکید کرد: توجه به آموزش‌های مهارتی برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان به عنوان رویکرد اصلی این مجموعه نیز در دستور کار این نهاد قرار دارد.


نظرات شما