چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵
سیاسی

انبار ۴۰۰ میلیاردریالی احتکار مواد شوینده در بروجرد پلمب شد

انبار ۴۰۰ میلیاردریالی احتکار مواد شوینده در بروجرد پلمب شد
ندای لرستان - بروجرد - به دستور رئیس‌کل دادگستری لرستان، انبار ۴۰۰ میلیاردریالی احتکار مواد شوینده در شهرستان بروجرد پلمب شد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - بروجرد - به دستور رئیس‌کل دادگستری لرستان، انبار ۴۰۰ میلیاردریالی احتکار مواد شوینده در شهرستان بروجرد پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی ابلاغ و اجرای دستور ویژه رئیس‌کل دادگستری استان لرستان مبنی بر لزوم برخورد قاطع و سریع با اخلالگران نظام اقتصادی و احتکارکنندگان کالاهای اساسی، دستگاه قضایی شهرستان بروجرد در یک اقدام عملیاتی ضربتی و در کمتر از دو ساعت موفق شد یک انبار حاوی مواد شوینده احتکار شده را شناسایی و پلمب کند.
این عملیات که نشان‌دهنده عزم جدی دستگاه قضایی در برخورد با سودجویان است، با رصد دقیق اطلاعاتی و با حضور شخص دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، رئیس تعزیرات حکومتی و پلیس آگاهی به انجام رسید.
گودرز امرایی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بروجرد، دراین‌خصوص اظهار داشت: پس از دستور مستقیم رئیس‌کل دادگستری استان، بلافاصله وارد عمل شدیم و در بازرسی از این انبار، مقادیر قابل‌توجهی مواد شوینده که باهدف ایجاد نوسان در بازار و گران‌فروشی دپو شده بود، کشف و ضبط شد.
وی ارزش تقریبی کالاهای کشف‌شده را بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و ضمن تأکید بر برخورد قاطع با متخلفان افزود: دستگاه قضایی قاطعانه در کنار ضابطین، هرگونه اقدامی که موجب اخلال در آرامش بازار و معیشت مردم شود را رصد کرده و با متخلفان در هر سطحی، بدون اغماض و طبق موازین قانونی برخورد خواهد کرد.
پس از تکمیل مراحل قانونی و تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان، دستورات لازم برای توزیع فوری اقلام کشف‌شده در شبکه توزیع رسمی و باقیمت مصوب صادر شد تا نیاز بازار شهرستان بروجرد دراسرع‌وقت تأمین شود.


نظرات شما