جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴
سیاسی

جذب ۸۶ پزشک متخصص جدید در لرستان

جذب ۸۶ پزشک متخصص جدید در لرستان
ندای لرستان - خرم‌آباد - معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان از جذب ۸۶ پزشک متخصص جدید در این استان طی امسال خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خرم‌آباد - معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان از جذب ۸۶ پزشک متخصص جدید در این استان طی امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سیف در مراسم افتتاحیه بیمارستان صحرایی رومشکان، اظهار داشت: طبق غربالگری‌های انجام شده توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان رومشگان بیش از سه هزار نفر برای دریافت خدمات درمانی از جمله ویزیت پزشک متخصص، خدمات پاراکلینیکی و دریافت دارو شناسایی و معرفی شده‌اند.
وی با تشکر از بنیاد برکت و بسیج جامعه پزشکی، اظهار کرد: تمامی خدمات درمانی در این بیمارستان به‌صورت رایگان انجام خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان به سطح خدمات بهداشت و درمان در شهرستان رومشکان اشاره کرد و گفت: باتوجه‌به بعد جمعیتی و تعریف وزارت بهداشت این شهرستان می‌بایست دارای مرکز درمان بستر شبانه‌روزی باشد.
سیف، افزود: مرکز درمان بستر شبانه‌روزی رومشکان در شرف اخذ مجوز است که در آن خدمات تخصصی شامل زنان، اطفال، داخلی و جراحی ارائه خواهند شد.
وی عنوان کرد: در مرکز درمان بستر شبانه‌روزی خدمات پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه و رادیولوژی نیز وجود دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، اظهار کرد: در سال جاری ۸۶ پزشک متخصص جدید را جذب کردیم که ۱۱ متخصص را به کوهدشت و رومشگان اختصاص دادیم.
سیف، تصریح کرد: تمامی تلاش خود را می‌کنیم که انتظارات حوزهٔ سلامت مردم رومشگان را برآورده کنیم.


نظرات شما